WALLPAPER (F)UNDAY #119

WALLPAPER (F)UNDAY #119

Het is zover, dit weekend is de zon lekker aanwezig in ons landje en daar gaan we natuurlijk volop van genieten. Leg je jurkje maar klaar, stop de ijsjes maar in de vriezer en maak alvast een heerlijke frisse lemon cocktail! Als inspiratie op de wallpapers van afgelopen keer heb ik deze nieuwe variant gemaakt met de lemon! Kies je favoriet en stel hem gratis voor deze (zomerse) dagen in als achtergrond op je mobiel!

Is dit printje niet helemaal jouw ding? Kijk ook tussen de andere wallpapers of daar misschien iets voor je tussen staat! Er staan er meer dan 1000 verschillende al op!
 Alleen voor individueel gebruik. Gelieve niet te gebruiken voor commerciële projecten. Neem contact met ons op voor commerciële vragen (info@fablouise.nl). Alle ontwerpen van Fablouise.

*For individual use only. Please do not use for commercial projects. Please contact us for commercial inquiries (info@fablouise.nl). All designs by Fablouise.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram