Waarom kiezen voor een traangoot behandeling met fillers?

traangoot behandeling

We hebben allemaal wel eens last van wallen na een slechte nacht. Maar het kan ook voorkomen dat je altijd wallen of donkere kringen onder de ogen hebt, ook als je prima hebt geslapen. In dit geval is het goed mogelijk dat de huid onder de ogen niet meer strak is, waardoor je veel sneller last krijgt van wallen of kringen. Gelukkig is het goed mogelijk om voor een oplossing te kiezen in de vorm van een traangoot behandeling. Hier lees je alles wat je moet weten en waarom het slim is om te kiezen voor een traangoot behandeling met fillers.


Dit moet je weten over de traangoot behandeling

Een traangoot behandeling met fillers is een goede oplossing wanneer je van jouw wallen of kringen verlost wilt worden. Je kunt op een punt komen dat een crème of massage met koude watten niet meer helpt. In dit geval kun je overstappen op een behandeling die zeer goed werkt: fillers onder de ogen. Als je last hebt van donkere kringen is het zeker mogelijk om voor deze behandeling te kiezen.

Het onderste ooglid bestaat uit 2 delen: het zachte deel onder de wimperrand en het hardere deel bij de oogkasrand. Er zit bij sommigen teveel volume in het bovenste gedeelte of bij anderen juist te weinig volume in het onderste gedeelte. Het kan ook voorkomen dat je een combinatie hebt van deze twee. Tekort aan volume kan resulteren in donkere kringen. Dit kan worden opgelost met een traangoot behandeling.


Bron Unsplash – takwa abdo

Zo werkt de behandeling

De traangoot behandeling met fillers: hoe werkt dat? Er komt geen mes aan te pas, waardoor je in ieder geval geen zware ingreep ondergaat. Goede artsen maken gebruik van een canule, een stompe naald waarmee de fillers worden aangebracht. Je hebt minder kans op bloedingen en je ziet meteen resultaat. De fillers bestaan uit hyaluronzuur, een stof die het lichaam zelf ook aanmaakt. Meestal is de stof in de fillers na 6 tot 12 maanden uitgewerkt. Dan kun je bepalen of je terug moet komen voor een correctie. Meer weten over deze cosmetische behandeling? Bij Betan Clinics, gespecialiseerd in traangoot behandelingen, kun je een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.


De voordelen van een traangoot behandeling

Wat zijn de belangrijkste redenen om voor een traangoot behandeling met fillers te kiezen?

  • Frisse blik: je hebt weer een frisse blik zonder donkere kringen onder de ogen.
  • Korte behandeling: de behandeling duurt slechts 5 minuten en je ziet meteen resultaat. Er hoeven geen naalden of mesjes aan te pas te komen.
  • Nauwelijks pijn: het gebruik van de stompe naald zorgt ervoor dat het inbrengen van de fillers nauwelijks pijn doet. Het voelt even oncomfortabel, maar er is geen sprake van pijn.
  • Meteen make-up dragen: direct na de behandeling kun je make-up gaan dragen.

traangoot behandeling
Bron Unsplash – Taylor Smith
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram