Waar shop jij het liefst?

Waar shop jij het liefst?

shopping

Er zijn zoveel verschillende manieren om aan leuke spulletjes te komen. Je kunt natuurlijk de stad induiken en winkeltjes bij langs gaan. Je kunt lekker achterover hangen in je stoel en op internet surfen in al die honderden webshops of je gaat voor 2dehands…

Ik vind het heerlijk om de stad in te gaan en winkeltjes bij lang te gaan, maar ik vind het ook heerlijk om op internet te shoppen. Toch vind ik de stad toch veel gezelliger maar vind ik internet een stuk relaxter. Lastig eigenlijk he? In de stad kan je producten ervaren en op internet is het altijd maar net de vraag of het precies is wat je zoekt. Ik ken ook een paar dames die het heerlijk vinden om rommelmarkten, marktplaats en kringloop winkels bij langs te gaan opzoek naar 2dehands items. Als ik soms zie wat ze shoppen vind ik het heel gaaf, maar op een of andere manier lukt dat mij niet. Nu ben ik wel heel benieuwd wat jouw favoriete manier van shoppen is en waar jij het liefst je spulletjes haalt.

Gewoon lekker in de stad, winkeltje voor winkeltje bij langs.
Via internet in een webshop vanuit een luie stoel.
Ik duik de kringloop in of bezoek een rommelmarkt.
Via marktplaats vind ik de leukste 2dehands items.
Ik ga voor Ebay, lekker goedkoop en de leukste items kom ik daartegen.

Laat je reactie achter!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram