W7 || In the Mood & In the City Palette

W7 || In the Mood & In the City Palette

w71Een tijdje geleden werd er bekend gemaakt dat er twee nieuwe oogschaduw palettes van W7 zouden verschijnen. W7 maakt prachtige oogschaduw palletes die heel veel weg hebben van de bekende Urban Decay Naked lijn, en ook dit keer zouden ze iets gemeens hebben met de Naked Basics pallets.

Ik keek er al een tijdje naar uit en hoopte iedere keer met een bezoekje aan de OP=OP de nieuwe palletes tegen te komen, maar helaas elke keer sloeg ik de plank mis. Tot ik laatst met grote verbazing de nieuwe palettes in Batavia Stad tegen kwam. Ik kocht ze allebei en vandaag laat ik je ze zien.

w73

Het gaat om twee kleine doosje, W7 In the Mood en W7 in the City. Allebei twee paletten in blikken doosje gevuld met maar liefst 6 kleurtjes. W7 heeft al een hoop mooie paletten waaronder  het Lightly Toasted palette, dupes van de bekende Urban Decay nakend paletten.

Opnieuw heeft W7 twee paletten gemaakt die heel erg veel weg hebben van de bekende Naked Basic palettes van Urban Decay. Alleen zijn deze paletten een stuk voordeliger voor je portemonnee en dat is altijd fijn. w72

W7 In the Mood

w74

In The Mood is het lichtste doosje en bevat 6 neutrale matte kleuren met de naam:

 Shrimp
 Ooops
 Venice
 Wink
 Katie
 Cargo

Het doosje bevat voor de rest geen spiegeltje of kwastje. Daar moet je rekening mee houden als je hem voor onderweg mee wilt nemen.

w75

De oogschaduw zelf is erg zacht qua structuur en ook aardig poederig wanneer ik er met mijn vinger overheen ga.

w76

Hieronder de swatches van de oogschaduw kleuren. De kleuren zijn neutraal en qua pigment erg goed voor matte kleuren2

W7 In the City

w77

W7 In The City zit in een grijs/groen blikje. Ook dit palette bevat weer 6 neutrale kleuren. Op de achterkant van het blikje kan je zien hoe de kleuren eruit zien maar deze komen niet echt overheen met de kleuren uit het palette zelf.

w78

W7 In The City heeft prachtige neutrale matte kleuren maar liggen qua tint erg dicht bij elkaar. In dit palette zitten de kleuren:

 Wigwam
♥ Troy
 Brass
 Touch
 Autumn
 Andrea

w79

Hieronder zie je de swatches van de oogschaduw kleuren uit dit palette. Opnieuw weer hele mooie neutrale kleuren en goed van pigment.

1

Hieronder de look die ik heb gemaakt met het W7 In The City palette.

w7De palettes vind ik leuk en lekker betaalbaar. De doosjes zijn leuk vormgegeven maar ik had er graag een spiegeltje in gezien. Je kan er zeker mooie neutrale looks mee maken maar als je meer variatie in een palette wil hebben, dan zijn deze misschien niet helemaal het juiste. Ik vind hem leuk en prima paletten om mee te nemen.

w71

Verkrijgbaar in deze webshops voor €5,99 per stuk.

Wat vind jij van de nieuwe W7 paletten? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram