W7 Absolute Lashes (Dupe Benefit they’re Real?)

W7 Absolute Lashes (Dupe Benefit they’re Real?)

w71

Een van de fijnste mascara’s die ik ooit heb gebruikt is de They’re Real mascara van Benefit. Twee hele hulzen heb ik tot het laatste beetje opgemaakt en mijn wimpers mee verwend. 

Nu bracht ik een bezoekje aan de OP=OP winkel en viel mijn oog op een mascara die ontzettend qua uiterlijk op de Benefit mascara deed lijken, namelijk van W7 de Absolute Lashes. Ik nam hem uit nieuwsgierigheid mee om te testen want wie weet is hij ook nog is net zo goed als Benefit! Benieuwd?  Kijk mee!

w7

Helaas heb ik pas mijn They’re Real mascara van Benefit weggegooid maar gelukkig heb ik er een hele tijd geleden een uitgebreide review over gemaakt. Ik heb daarom genoeg vergelijkingsmateriaal om te vergelijken. Qua uitstraling is hij precies hetzelfde op de tekst na. De verpakking is ook hoog glans grijs, zelfde huls en er staat zelf een tekst op in het oranje. (Als dat niet nageaapt is?!)

w72

w73

Ook het borsteltje lijkt ontzettend op elkaar. Het borsteltje van Benefit bevat bovenaan wat sprietjes wat ik toen super fijn vond voor kleine haartjes op moeilijke plekker. Maar ook de mascara van W7 heeft op het borsteltje bovenaan de zelfde soort sprietjes.

w74

Nu is de vraag natuurlijk, is de mascara van W7 nou net zo goed als Benefit of is alleen de uitstraling het zelfde. Hieronder het resultaat op mijn wimpers.

wimpers

Conclusie: De mascara van W7 doet zeker goed zijn werk maar voelt bij het aanbrengen een beetje droog aan. Het lijkt net of je het laatste beetje mascara gebruikt wat er nog in de huls zit. Hij zorgt ervoor dat alle wimpertjes goed gepakt worden en smeert ze in met een laagje mascara, het veroorzaakt wel een beetje een rommeltje omdat ik zulke dunne wimpers heb. De mascara van Benefit is een stuk vloeibaarder en zorgde ervoor dat mijn wimpers snel aan elkaar gingen plakken (wat natuurlijk niet fijn is)  maar gaf ze wel een dikke boost! Ik vind daarom de mascara van W7 zeker niet verkeerd!

De Absolute Lashes mascara van W7 is verkrijgbaar bij de op OP=OP voor €4,59

Wat vind jij van deze mascara?
Heb jij een favoriete mascara op dit moment? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram