W7 ♥ In The Night Oogschaduw palette!

W7 ♥ In The Night Oogschaduw palette!

5

Een aantal dagen geleden schreef ik een review over het Lightly Toasted palette van het budget merk W7. Ik kocht dat prachtige nude palette tegelijk met het paarse pareltje, de In The Night! 

Een palette gevuld met warme paars tinten en een aantal donkere knallers voor een echte opvallende ‘party’ of juist zwoele avond make-up. Ik heb het palette getest en ik deel je hieronder mijn ervaring!

2

W7 is een heerlijk budget merk dat de laatste tijd ons helemaal verwend met een aantal mooie paletten. In totaal zijn er nu 4 varianten verkrijgbaar en ik ben nu alweer benieuwd wat het volgende palette gaat brengen. Het In The Night palette is niet direct een dupe van een populair merk zover ik weet maar het palette ziet er prachtig uit. Ook weer handig in een blikken doosje voor onderweg en een bijbehorend kwastje.

3

Op de achterkant van het palette staat aangegeven welke kleuren het palette bevat. De kleuren zijn wel iets anders in het echt dan op het plaatje maar wel zo verrassend mooi. Vooral de kleuren ‘Wonderland’ ‘Abracadabra’ ‘Lady Luck en ‘ Laura E’ vind ik prachtige kleuren om te gebruiken in een look.

4

5

Hieronder de swatches van de kleuren die bij dit palette horen. Zoals je kunt zien is het pigment ontzettend goed en zitten er een aantal prachtig kleuren tussen.

7

De look die ik ermee heb gemaakt. Ik gebruike mijn favoriet kleuren uit dit palette, ‘Wonderland’ en ‘Lady Luck’.

lookw7

Opnieuw ben ik blij. Ik zag het palette bij andere bloggers voorbij komen maar ik ben alsnog heel erg verrast geraakt hoe mooi de kleuren zijn. Ik draag helemaal niet vaak paars tinten maar door dit palette zal ik het zeker vaker doen.

1

Verkrijgbaar bij oa. de OP=OP winkel voor €7,98 

Wat vind jij dit palette van W7?
Heb jij een van de palette in huis? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram