W7 ♥ Lightly Toasted oogschaduw palette!

W7 ♥ Lightly Toasted oogschaduw palette!

5

Naast de originele Urban Decay palletten in mijn Stash besloot ik naar de OP=OP winkel te gaan om een van de populairen W7 paletten aan te schaffen.

Ik zag daar een groot schap waar alle vier de paletten in lagen te stralen en besloot de In The Buff: Lightly Toasted, de geïnspireerde versie op het Naked 1 palette mee te nemen. Vandaag review ik hem voor jullie!

3Het Naked 1 palette van Urban Decay behoort tot een van mijn favoriete paletten ever. Ik vind de prachtige neutrale aardtinten in dit palette zo mooi dat ik hem vaak gebruik. Helaas ben ik veel te bang om hem ook mee te nemen als ik ergens heen ga. De prijs die van z’n €45,- laat je liever niet op de grond vallen. Ik ben daarom ontzettend blij dat er een budget versie is, gehuld in een blikken doosje die ik makkelijk overal heen kan sleuren.

Ik heb de twee paletten bij thuiskomst direct bij elkaar gelegd en de meeste kleurtjes zijn exact het zelfde gekopieerd en bij een aantal kleuren is dat goed gelukt en bij een aantal andere ook wat minder.

4

Het palette is gevuld met een aantal matte en glans kleurtjes. Je kunt er dus lekker veel kanten mee op. 5Hieronder heb ik alle kleurtjes uit het palette geprobeerd. Het pigment is goed en de meeste kleuren knallen eraf.

6

5

6

Ik vind het In the Buff: Lightly Toasted palette een goede budget vervanger voor mijn Urban Decay Naked 1 palette. Niet alle kleuren komen overeen maar dat geeft niet, aangezien de kleuren uit dit fijne budget palette erg mooi zijn. Voor de prijs die je ervoor betaald vind ik het zeker een prima palette!

2

Verkrijgbaar bij oa. de OP=OP winkel voor €7,98 

Wat vind jij van de W7 paletten? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram