W.I.C by Herome Stylish Russia!

W.I.C by Herome Stylish Russia!

Als ik aan Rusland denk, dan denk ik aan kou en aan dikke bont mutsen, maar dat is niet alles. Rusland is een land dat tot de verbeelding spreekt. We denken vaak meteen aan kou, eindeloze steppes en toendra’s en dik ingepakte mensen. Maar het immense Europese land is meer dan dat. De steden zijn hip en happening! En op stijlgebied kom je er prima aan je trekken in fancy restaurants, winkels en clubs. W.I.C. by Herôme laat je dus graag kennismaken met… Stylish Russia.

Deze nieuwe collectie van Herome bestaat uit een paar prachtige kleuren die stuk voor stuk iets te maken hebben met Rusland.  Benieuwd naar de reis opzoek naar de perfecte match van de Stylish Russia lijn? Ga mee op reis…

De eerste stop is Samara. Deze bruisende miljoenenstad geeft haar naam aan een opvallende, intense rozerode paars. Voor elegante nagels tijdens een clubavond. Prachtig bij zwart. Het roze van de stad Kazan doet denken aan lipgloss. De oplichtende shimmering mixt perfect met jeans en een eenvoudige, maar altijd stijlvolle witte blouse. Prima voor een dagje shoppen. In de straten van Kazan bijvoorbeeld! Onze derde trip gaat naar het sprookjesachtige Sint-Petersburg. In de vele tuinen, paleizen en parken blinkt het diepe goud je tegemoet. Aan het warme goud van St. Petersburg is een tipje rood toegevoegd wat een prachtige diepe schittering vormt.

Perm is de naam van een grote Russische stad. Deze stad staat ook wel bekend om haar theaters. W.I.C. ving het theatrale en wereldse van de grote stad Perm in een magnifieke paarsrood, verrijkt met glitters. Ideaal voor een glitter en glamour avond. Het heldere rood van Volgograd is lekker fel. Net als de kleur rood die vaak terug komt in de bekende matroesjka poppen van Rusland. Anno 2012 is rood een ware must have: je scoort er altijd mee. Draag het met polkadots en donkere jeans: succes verzekerd. We sluiten onze Stylish Russia-toer af in het bijzondere Yekaterinburg. Het matte zilver van deze stad is net zo speciaal. Met deze kleur schitteren jouw nagels als het maanlicht…

Mijn oog ik zelf gevallen op de prachtige kleuren:

  • Kazan
  • Samara 
  • Perm 

W.I.C. by Herôme Stylish Russia is vanaf november te koop in diverse winkels. Draag de zes bijzonder stijlvolle kleuren met grote klasse, dan ben je Stylish Russia!

W.I.C. Magical India by Herôme is te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com.

Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50.

De lijn is onderdeel van de basiscollectie World Inspired Colours bestaande uit 80 kleurlakken. Elke twee maanden wordt die verrijkt met een limited edition. W.I.C. by Herôme kijkt daarbij naar de kleuren die onze mooie wereld rijk is!

Wat vind jij van deze collectie? Welke kleur past bij jou?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram