W.I.C By Herome – Magical India

W.I.C By Herome – Magical India

Nagellak liefhebbers opgelet, Herôme komt met een prachtige limited edtion. die jullie moet zien…

India en kleur gaan hand in hand. Het leven op straat is kleurrijk en deze intense kleurenpracht is terug te zien in de adembenemende gewaden, maar ook in de vele rijke decoraties van goud, voorzien van mooie bloemdetails in hardroze, dieprood en lichtgeel.

De ontelbaar vele kleurindrukken van W.I.C. by Herôme’s reis naar India zorgden dan ook voor een betoverende limited edition: Magical India.


Magical India bestaat uit:

  • Madras is de oude naam van kustplaats Chennai, bekend van het strand Marina Beach: the place to be om te flaneren. Het opvallende feloranje van Madras mix je met het nieuwe diepblauw en wijnrode tinten.
  • Het donkergrijs van de stad Agra is een knipoog naar de Taj Mahal. Dit indrukwekkende paleis ligt aan de rand van deze stad. Mooi als donker contrast bij felle kleuren.
  • Pune is de culturele stad van de Indiase deelstaat Maharashtra en toont veel futuristische gebouwen. Dat komt terug in de blauwe lak die is verrijkt met een metallic glitter. Denk disco, high heels en een lakleren clutch en je hebt de perfecte ingrediënten voor a Pune Party!

  • Goa is een vrolijke paars, waar een soort lila/roze doorheen schijnt. Een knipoog naar deze Indiase hippiestad. Super bij kleurrijke tops voorzien van pailletten, donkere of juist lichte jeans en bootees met franjes.
  • Bangalore wordt ook wel The Garden City genoemd. In het kleurige decor van deze levendige stad vervult goud een glansrol, dat resulteert in een ivoorkleurige lak met shimmering voor een extra oplichtend effect.
  • Een van de grootste toeristische trekpleisters van India is Jaipur, ook wel de roze stad geheten vanwege de vele rozekleurige gebouwen. W.I.C. by Herôme voegde er rood aan toe, voor een vlammende look. Subliem bij de metallickleuren die absolute must haves zijn.

W.I.C. by Herôme Magical India is vanaf september 2012 verkrijgbaar. Laat je betoveren door de magische kleuren en betover iedereen om je heen… Je hebt al een W.I.C. by Herôme nagellak voor €7,50 en twee stuks voor €12,50.
W.I.C. Magical India by Herôme is te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com.

De lijn is onderdeel van de basiscollectie World Inspired Colours bestaande uit 80 kleurlakken. Elke twee maanden wordt die verrijkt met een limited edition. W.I.C. by Herôme kijkt daarbij naar de kleuren die onze mooie wereld rijk is!

Wat vind jij van deze limited editon Magical India?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram