Vrolijk kerstfeest namens Fablouise!

Vrolijk kerstfeest namens Fablouise!

kerstVia deze weg wil ik jullie allemaal een hele fijne kerst toewensen!! 

De komende twee dagen komen er geen nieuwe artikelen vanwege de kerstdagen. Ik ga vandaag genieten van een heerlijke kerstbrunch met mijn familie en vanavond heb ik een gezellige avond tegoed met mijn schoonfamilie en cadeautjes. Tweede kerstdag vier ik samen met mijn vriend en houden we het lekker rustig!

Fijne dagen lieve bezoekers!

Liefs Laura Louise

kerst2

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram