Voor de mannen – PME Legend

Voor de mannen – PME Legend

Heel af en toe verschijnen er artikelen op Fablouise speciaal voor mannen. Ik neem een kijkje tussen de mannen merken en laat mijn mening als vrouw horen. Vandaag is het tijd voor het merk PME Legend

Ook dit keer heb ik een paar opvallende leuke items uitgekozen waarin ik een man wel zou willen zien lopen. Ben je een mannelijke lezer of een Tip voor je man? je vriend? of  broertje? Kijk snel verder…

Persoonlijk vind ik een broek bij mannen het belangrijkste, een broek moet er namelijk top uitzien en bij je passen. Bij PME heb je ruim de keuze uit verschillende soorten Denim (licht tot donker) en diverse modellen.

Ook voor het najaar en de winter is er genoeg, mooie stijlvolle maar toch stoere truien worden er verkocht. Mijn oog viel voor deze 2 modellen. Vooral de rood spreekt mij erg aan, rood is gewoon een prachtige najaars klaar, zowel voor man als vrouw!

Je komt de winter niet door zonder een warme jas, voor kwaliteit betaal je! Maar dan heb je ook iets. Vooral de Blauwe, vind ik echt stoer!!

Als laatst viel dit mij op, 3 artikelen waar je een leuk setje mee kunt maken. Geen liefhebber van denim? Dan is deze Broek echt iets voor dit najaar, gecombineerd met een nette blauwe blouse en voor de koude dagen een lekker stoer vest erover. Ik ben verkocht!!

Ook zo onder de indruk van deze items, of ben je benieuwd wat dit merk nog meer in de collectie heeft? Neem dan een kijkje op VanTilburgonline. De webshop waar je niet alleen voor PME Legend terecht kunt, maar voor nog veel meer merken, zowel voor mannen als vrouwen & kinderen!

Wat vinden jullie van PME Legend? Iets voor je vriend of vader?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram