Vlog – Offline Shopping Days Event in Amsterdam

Vlog – Offline Shopping Days Event in Amsterdam

Afgelopen zaterdag was de eerste Offline Shopping Days Event in Amsterdam, dit mocht ik natuurlijk niet missen en sleurde daarom gezellig mijn nichtje mee naar dé hoofdstad om een kijkje te nemen!

Ik heb geprobeerd om lekker wat film beelden te maken van de hele dag, helaas is dit natuurlijk niet gelukt! Probeer maar is rustig te filmen in Amsterdam op een zaterdag middag…  Onmogelijk gewoon!!!

Gelukkig kon ik met de paar beelden die ik had gemaakt toch nog een leuke filmpje in elkaar knutselen, om jullie alsnog een beeld te geven, dus dames/heren, kijk mee en ENJOY!

 

Amsterdam blijft een moeilijke stad als je er niet bekend bent, het kost je een paar voeten maar dan heb je wel een leuke dag achter de rug!

Hoe langer je door werkt s’avonds hoe sneller fouten ontstaan, het is Pink Lady make-up en dit is haar webshop!! Aanrader! 

De schoenen die je voorbij ziet komen zijn van de webshop www.diewilikhebben.com. Erg prachtig en kleurrijk allemaal!

Ben je bij het event geweest? Wat vind jij?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram