Aan de slag met de Philips VisaPure!

Aan de slag met de Philips VisaPure!
Naamloos-1Mijn huid goed reinigen vind ik een van de belangrijkste dingen om dagelijks weer te doen. Iedere dag kom ik in contact met nieuwe producten om te testen voor de site en mijn huid heeft daardoor veel te verduren. Ook de weersverandering heeft veel invloed en laat zien dat mijn huid in deze tijd toch om meer verzorging vraagt.

Voor ik de VisaPure van Philips gebruikte maakte ik mijn huid iedere ochtend en avond schoon met een washandje en een reinigingsproduct. Hoe ik ook mijn huid schoonmaakte, er bleef altijd wel een laagje make-up achter. Daardoor was mijn huid regelmatig onzuiver en dat is natuurlijk niet wat ik wil.

2De VisaPure heeft hier verandering in gebracht. Ik ben het stijlvolle apparaat met veel enthousiasme gaan proberen. Al snel kwam ik er achter dat ik de volgende ochtend een schone huid had door middel van deze elektrische manier van  reinigen. Nu ik een tijdje verder ben en het apparaat elke dag weer met liefde gebruik, lijkt mijn huid gezonder dan ooit.

De VisaPure heeft een double motion technologie wat betekent dat het apparaat zowel klop bewegingen maakt als ronddraaiende bewegingen voor optimale reiniging. Door het kloppen laten dode huidcellen, make-up en viezigheid los, de ronddraaiende bewegingen vegen je huid schoon. Daarnaast is het apparaat in 2 standen te gebruiken. Zo heb je stand 1 voor een zachte reiniging en heb je stand 2 met een iets hogere snelheid voor een diepere reiniging. Een groot pluspunt is dat je het apparaat ook onder de douche kunt gebruiken, hoe ideaal is dat? Opladen gaat door middel van het oplaadsysteem dat je er ook bij krijgt, de VisaPure is in 6 uur helemaal opgeladen en kan daarna  30x gebruikt worden. Als je VisaPure 2 keer per dag gebruikt, is dat dus nog minder dan 1 keer per 2 weken, ook makkelijk als je op vakantie gaat!

3Naast het apparaat wordt de VisaPure ook geleverd met 2 verschillende borsteltjes voor ieder huidtype.

Het witte borsteltje

Dit borsteltje is speciaal ontwikkeld voor de normale huid, hier maak ik zelf gebruik van.

4Het gekleurde borsteltje

Het gekleurde borsteltje is ontwikkeld voor de gevoelige huid. Deze voelt een stuk zachter aan dan het borsteltje voor de normale huid.

5Daarnaast zijn er nog 3 speciale borsteltjes verkrijgbaar, een ‘Extra Sensitive’ borsteltje voor de extra gevoelige huid, opzetborstel ‘Deep Pore’ voor dieptereiniging van de poriën en die voorkomt ook mee-eters en opzetborstel ‘Exfoliation’ voor een exfoliërende werking op de huid.

1 minuut voor je hele gezicht

Wat ik  ideaal vind aan het apparaat is de timer die erop zit.  Om de twintig seconden wissel je van kant. Dat vind ik onwijs handig en ik merk daardoor ook dat ik niks vergeet! Binnen een minuut is je gezicht helemaal gereinigd.

Hoe ga ik te werk

Als de VisaPure is opgeladen ga ik aan de slag. Ik zorg dat ik mijn gezicht met lauw water vochtig heb gemaakt. Ik spoel de VisaPure vervolgens ook even onder de kraan en breng er wat reinigingsproduct op (ik gebruik Facial Cleaner Ocean Secret van Sabon) Vervolgens zet ik de VisaPure aan op snelheid 2 en begin met mijn linker wang, twintig seconden. Later wanneer het apparaat het aangeeft begin ik met mijn rechter wang. Als laatste reinig ik de T zone, mijn voorhoofd en neus. Na gebruik spoel ik zowel mijn gezicht als de VisaPure af en is mijn huidje optimaal gereinigd.

6Mijn ervaring op dit moment

Ik ben nu een maand de VisaPure aan het gebruiken. In de eerste week merkte ik dat mijn huid erg moest wennen aan deze nieuwe manier van reinigen en werd mijn huid ook een stukje onrustiger. Langzamerhand begon dat helemaal weg te trekken en veranderde mijn huid zichtbaar goed. Het voelt verzorgd, iedere dag weer fris en onzuiverheden en puistjes zijn niet meer terug te vinden op mijn huid. Deze elektrische manier van reinigen spreekt mij erg aan omdat ik zelf heb ervaren wat het met mijn eigen huid doet. Ik vind het makkelijk en snel, ik gebruik een stuk minder van mijn reinigingsproduct en het is een leuk accessoire in de badkamer.

visapuretestPrijzen VisaPure :
VisaPure elektrische reinigingsborstel met 2 intensiteiten (roze) – €159,99
VisaPure elektrische reinigingsborstel met 1 intensiteit (blauw) – €139,99

Prijzen Opzetborsteltjes:
Opzetborstel ‘Normal’ voor de normale tot gecombineerde huid – €8,99
Opzetborstel ‘Sensitive’ voor de gevoelige huid – €10,99
♥ NEW Opzetborstel ‘Extra Sensitive’ voor de extra gevoelige huid (nieuw!) – €12,99
♥ NEW Opzetborstel ‘Deep Pore’ voor dieptereiniging van de poriën (nieuw!) – €15,99
Opzetborstel ‘Exfoliation’ voor een ex foliërende werking op de huid – €15,99

Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de website www.philips.nlvisapure

 Op welke manier reinig jij je huid?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram