Vichy | Ideal Body | Ideal Soleil | 3 in 1 Cleanser

Vichy | Ideal Body | Ideal Soleil | 3 in 1 Cleanser

Vichy is een merk dat ik al vrij jong heb leren kennen door mijn tante. Het is een merk dat verkrijgbaar is in de apotheken en vriendelijk is voor de huid. Nu moet ik zeggen dat ik zelf geen producten van dit merk gebruik maar dat ik het wel erg leuk vond om weer is te proberen en deze te reviewen.

Van online apotheek viata.nl kreeg ik de mogelijkheid enkele producten van Vichy te proberen en dat heb ik de afgelopen tijd gedaan. Benieuwd? Kijk mee!

vichyIDEAL BODY | Serum Milk

v2

Je huid een beetje extra verwennen kan helemaal geen kwaad. Het heeft nogal wat te voortduren wanneer we onze jurkje weer aan kunnen trekken en de zon in mogen. Je huid krijgt namelijk het hele jaar een hoop te voortduren. Daarom is het echt een must om je huid goed te hydrateren.

Vichy heeft een lichaamsmelk ontwikkeld die geschikt is voor zowel de normale als de droge huid. Deze melk is ontzettend zacht voor de huid en trekt ook lekker snel in. De geur van dit product vind ik trouwens heerlijk, het ruikt zo zacht en vertrouwd. Hmmmm!

Ik heb een tube van 30 ml wat heel makkelijk is om mee te nemen in mijn tas. Als ik ergens ben en ik heb last van droge benen vind ik hem heerlijk om te gebruiken. De melk is vrij van parabenen en niet geschikt voor het gezicht.

v4

Hieronder de substantie van deze milk.

v3

IDÉAL Soleil | After sun milk

v5

In de zomer, na een dagje zonnen is een after sun natuurlijk een must. Mijn afgelopen vakantie in Barcelona was ieder geval zo eentje dat mijn huid echt snakte naar een after sun. Ook al smeerde ik mij in met een factor 50, mijn huid was toch verbrand geraakt en dit product was dan ook echt een de oplossing.

Dit product van Vichy heeft mijn huid dan ook zeker even geholpen in de ‘pijnlijke’ tijd van mijn verbrande huid. Hij is zacht en heerlijk verkoelend daarnaast trok hij ook goed in en liet hij geen plakkerig/vettig laagje achter. Ook van dit product vind ik de geur weer lekker, het is niet overheersend maar heel zacht en precies goed.

Deze kalmerende after sun is zowel voor het gezicht als voor je hele lichaam te gebruiken en ook dat vind ik een pluspunt. Zo hoef je niet 2 verschillende producten mee te nemen. Daarnaast is hij ook vrij van parabenen en is geschikt voor de gevoelige huid.

v6

Hieronder de substantie van deze after sun. 

v7

Pureté Thermale 3 in 1 | Cleanser

v8

Het laatste product is mijn favoriet uit het rijtje en eentje die ik graag gebruik. Het gaat namelijk om een reiniger voor de gevoelige huid. Nu heb ik zelf niet heel last van een gevoelige huid, toch is de huid rondom mijn ogen vaak snel geïrriteerd door verschillende reignigers die ik test. Deze cleaner is een 3 – in – 1 product om je huid helemaal make-up vrij te maken.

Wat zit erin:

 1. Reinigingsmelk
 2. Lotion
 3. Oogreinigingslotion

De geur van deze reiniger is heel fijn voor de ochtenden, het is zacht, vertrouwd en heel neutraal. Het geeft mij zelfs een ontspannend gevoel. Ik ben heel erg vertrouwd aan mijn reinigers van Clinique en Philosophy maar ik moet zeggen dat ik de afgelopen tijd toch met veel liefde deze van Vichy erbij heb gepakt. Hij werkt erg fijn en mijn make-up gaat er goed af zonder dat mijn huid geïrriteerd aanvoelt.

Wel vind ik een reinigers met pompsysteem fijner in gebruik dan een tube, omdat ik snel iets teveel pak. Deze reiniger is geschikt voor de huid en rondom de ogen en bevat geen parabenen.

v9

Hieronder de substantie van deze reiniger.

v10

Alle drie de producten vind ik prettig om te gebruiken en dat heb ik de afgelopen tijd dan ook vaak gedaan. Ik ben fan van de reiniger omdat deze heel zacht is voor de huid en omdat dit een 3- in -1 product is en dat is helemaal handig. De after sun vond ik heel fijn tijdens vakantie en heeft mijn huid echt die verkoeling en hydratatie gegeven die ik nodig had. De lichaamsmelk is altijd een product dat nog wel eens vergeten wordt, maar ik moet zeggen dat het heerlijk is!

v11

Meer informatie over de producten vind je op Viata.nl

Ben jij al bekend met de producten van Vichy?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 16 augustus 2016 / 19:24

  Vichy heeft fijne producten! Ik ben benieuwd naar de cleanser 🙂

 2. 16 augustus 2016 / 17:05

  Het is een fijn merk!
  Dit product ken ik niet maar ben er nu ik je review van gelezen heb zeer benieuwd naar 😉

 3. Kim
  16 augustus 2016 / 14:04

  Fijne review! Het lijken mij fijne producten X.

 4. Donna
  16 augustus 2016 / 14:03

  Vichy heeft fijne producten! Deze kende ik nog niet maar ik ben benieuwd naar de cleanser! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram