Verzorging voor de koude dagen ♥ Lancaster ♥ Suractif Volume Contour Firming Rich Day Cream!

Verzorging voor de koude dagen ♥ Lancaster ♥ Suractif Volume Contour Firming Rich Day Cream!

l1

Het wordt weer een stuk kouder buiten en ook ik sla mijn sjaal al weer goed om mijn nek heen. Ik merk aan mijn huid dat het nu alweer vraagt om een beetje extra verzorging een aandacht en dat is niet gek!

In de herfst en winter heeft je huid namelijk veel te voortduren, je hebt te maken met grote verschillen van koud naar warm, wind, regen, droge lucht, verwarmingen en soms hagel en sneeuw. Je vochtgehalte verandert daarom constant en het is daarom hard werken voor je huid om deze op peil te houden.

l2

l3

Wat extra verzorging kan dus zeker geen kwaad om je huid te beschermen en droge plekken en een trekkerig gevoel te voorkomen. Een rijke moisturizer is daarom echt een must in deze maanden. En niet alleen voor je gezicht. Denk ook aan je handen, je lippen en rondom je ogen!

l4

Mijn favoriete dag crème voor de koudere maanden is de Suractif Volume Contour Day Cream van Lancaster. Het is een romige, rijke balsem-crème die zorgt voor meer volume en stevigheid. Daarnaast bevat deze crème Shea butter, siliconen en verschillende wassoorten die zorgen voor meer comfort.

De crème trekt ontzettend snel in je huid waardoor je direct een fijn gevoel krijgt. De crème is verkrijgbaar in twee verschillende texturen. Zo heb je er een voor de normale huid en een voor de droge huid met een extra voedende textuur. Dit is ook de crème die ik gebruik.

l5

Ik breng iedere ochtend na het reinigen van mijn huid de crème aan op mijn gezicht en ik merk direct hoe fijn het vervolgens aanvoelt en hoe erg mijn huid er naar snakt. Ik heb een aantal jaren geleden gemerkt hoe mijn huid eraan toe was toen ik geen (rijke) crème gebruikte. Iedere dag opnieuw ontstonden er droge plekjes op mijn gezicht en dat is geen kijk als je er volgens een foundation overheen smeert. Ik vind het daarom ontzettend belangrijk om te switchen en een product te gebruiken die mijn huid goed voedt.

l6

l1

Verkrijgbaar bij verschillende Lancaster verkooppunten voor €79,94

Gebruik jij in de herfst/wintermaanden een andere verzorging voor je huid? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram