Verwen pakket gewonnen PrettyPlease van Curvacious

Verwen pakket gewonnen PrettyPlease van Curvacious

Drijf en drijf nat kwam ik vanmiddag thuis, wat voelde ik mij slecht met uitgelopen make-up tot aan mijn tenen en me haar als een ontplofte marmot.. Het voelde als een ellende tot ik een pakketje op de tafel zag staan gericht aan mij… En alle elende was is direct vergeten!!

Een paar dagen terug kregen te horen dat ik de winactie op Curvacious had gewonnen, wat was ik blij want je maakte namelijk kans op een verwen pakket van de webshop PrettyPlease. Met alle haast pakte ik de doos uit en de heerlijke zeep geur kwam naar mij toe!

In de doos zaten de heerlijkste producten, een lekkere zeep, scrub, een liptint van Sleek een mist van Victoria Secrets en nog veel meer moois! Kijk snel mee naar deze heerlijke verwenpakket!

 Natuurlijk wil ik Curvacious en PrettyPlease hartstikke bedanken voor deze fantastische doos, ik ben er super super blij mee en ga van alle spulletjes genieten!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram