Verwen jezelf op Valentijnsdag met deze beauty producten!

Verwen jezelf op Valentijnsdag met deze beauty producten!

Over een klein maandje is het alweer tijd voor Valentijnsdag. De dag die voor de ene echt té commercieel is en voor de ander juist een mooi moment om zijn of haar geliefde extra in het zonnetje te zetten. Of je nu wel of geen relatie hebt, het is natuurlijk ook een mooi moment (excuus) om jezelf te verwennen. Het voordeel daarvan is natuurlijk dat je alles kan kiezen wat je echt leuk vind.

Ik heb speciaal voor Valentijnsdag een gift guide gemaakt met beauty producten die verkrijgbaar zijn bij Douglas die té leuk zijn om voor jezelf te kopen. Producten die er niet alleen geweldig uitzien, maar ook perfect zijn in je make-up stash. Kortom producten die je gewoon wilt hebben en waarvoor Valentijnsdag dé perfecte reden is om het te kopen. Benieuwd naar deze Valentijns beauty producten? Kijk snel mee!


1 // 2 / 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8 // 9


Ik vind het altijd onwijs leuk om dit soort artikelen te maken omdat ik zelf ook een hoop producten ontdek die rechtstreeks op mijn wishlist komen. Zelf ga ik met Valentijnsdag eten bij een leuk traditioneel Italiaans restaurant en daar kijk ik enorm naar uit. Maar voor die avond kan ik natuurlijk best nog mezelf verwennen met wat leuke beautyproducten. Ik was op Douglas lekker aan het rondsnuffelen en zag zoveel leuke items.

Een van de items die echt een aanrader is, is de bodymist van Sol de Janeiro (nr.1), Je bent vast al bekend met de oranje/gele variant maar deze zoete roze is ook echt een aanrader. Ik vind ze vooral erg lekker in combinatie met de bodybutter zodat de geuren nog beter uitkomen. Ik heb zelf graag kleine flesjes omdat deze ook perfect zijn om mee te nemen in je tas voor een snelle touch-up!

Het tweede item is vooral ook door haar uitstraling op deze Valentijns Gift Guide terechtgekomen. Ik heb het over de prachtige blush van Too Faced (nr.2). Too Faced heb ik altijd al een geweldig merk gevonden die qua verpakkingen en producten altijd weer de aandacht trekt. Dit keer is het tijd om even je blik te werpen op de prachtige zoet roze blush. Het doosje is niet alleen een juweeltje op je make-up tafel. Ook de kleur is perfect voor een subtiele, ‘verliefde’ look op de wangen!

Marc Jacobs staat in mijn ogen altijd bekend om de geweldige parfum flesjes. De grote bloemen uit de Daisy geuren die op de dop zitten zorgen ervoor dat het een feestje is om de flesjes in de badkamer tegen te komen. Er is nu een nieuwe variant, de Daisy Love POP (nr.6). Nu heb ik zelf nog geen idee hoe de geur ruikt, maar als ik de omschrijving mag geloven en natuurlijk de geuren die hier vooraf gingen dan ga ik ervan uit dat ook deze een topper is.

MAC Cosmetics pakt bij iedere gelegenheid altijd goed uit vind ik en ook met Valentijnsdag hebben ze natuurlijk een collectie klaarstaan. De vormgeving van de producten zitten weer in een heerlijk Valentijns jasje en heeft daarom ook gelijk een hoog ‘hebben’ gehalte. Het palette Lovestruck Luck van (nr.7) heeft kleurtjes die perfect zijn voor iedere dag en is daarom naast het schattige doosje ook zeker een goede toevoeging voor in je stash.

Niet helemaal beauty maar wel een heerlijke die past in dit Valentijnsdag rijtje, de geurkaars van Douglas (nr.8). Of je nu met Valentijnsdag samen of alleen bent, een gezellig lekker kaarsje aansteken is altijd goed. Ik ben zelf echt dol op geurkaarsen en heb er ook dagelijks wel eentje aanstaan. Ik ben zelf nog niet bekend met de geurkaarsen van Douglas maar alleen al door de uitstraling wil ik ze zeker een keertje proberen!


Vier jij Valentijnsdag?
Welk Item is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram