Verslag – The Big U Event No. 6

Verslag – The Big U Event No. 6

0
Allereerst mijn excuses voor de slechte kwaliteit van mijn foto’s die ik tijdens dit event heb gemaakt. Omdat ik mijn spiegelreflexcamera wou gebruiken voor het event van Keune die ik dezelfde avond had leek het mij verstandig om nog een extra camera mee te nemen voor The Big U event, helaas valt de kwaliteit achteraf erg tegen…

Maar goed, afgelopen woensdag beleefde ik de drukte dag ever. Al vroeg ging ik richting Amsterdam voor een afspraak bij Hot Pink Media, waarna ik vervolgens door ging naar Centraal waar Helen van Beautyill en ik zouden meeten. We gingen samen naar het UPR gebouw in Amsterdam voor het onwijs leuke BIG U event, nr. 6. Om je een idee te geven hoe die dag eruit zag, heb ik enkele foto’s gemaakt om met jullie te delen. Kijk mee!

2Om 2 uur kwamen we aan en werden we ontvangen in een mooie ruimte waar de merken getoond stonden. Merken als oa. MAC, Ugg, Pepe jeans, Sennheiser. We mochten alle merken bij langs waar je naast nieuwe producten bekijken kon, ook meedoen aan spelletjes wat het natuurlijk hartstikke leuk maakt.

3

Mooie ruimtes ingedeeld met prachtige producten.

4

Ik was werkelijk verliefd op deze prachtige sieraden, helemaal in mijn stijl en oohhh wat glom het er mooi.

5

Daarna was het tijd voor de Photobooth van Pepe Jeans. De eerste keer ging helemaal mis omdat Helen en ik eigenlijk niet echt door hadden dat het al begon en halvewege er pas achterkwam dat we veel te laag zaten en dat ik buiten beeld zat. Het was ongelofelijk hilarisch en de 2de keer ging iets beter!

6

7

Mooie roze Mipacha schoenen!

8

Snoepjes!!!

9

Echt de hoogtepunt van de middag was denk ik wel de Uggs die we mee kregen na huis. Vlak voor het event mochten we laten weten welke kleur uggs we wouden en wat onze maat was. Bij het event werden ook nog is onze initialen erop gezet, hoe gaaf!!

10

Hierboven zie je de dame van Uggs bezig met mijn gekozen Uggs, ik vind ze geweldig!

14En dit zijn ze geworden. Ik heb gekozen voor de chestnut kleur met daarop LL van Laura Louise! Helemaal happy!

11

Tijd voor een drankje!

12

Even rusten bij het leuke lounge hoekje van Tiffany & Co

13

En daarna de make-up in bij MAC. We mochten aan een wiel draaien waar allemaal activiteiten op stonden. Zo kan je kans maken op een Make-up les van MAC maar ook voor een leuke make-up look, lip look, of ooglook. Ik won de Ooglook en die werd prachtig opgedaan.

Daarna was het alweer tijd om door te reizen naar mijn volgende afspraak in Soest. Ik wil UPR en natuurlijk de rest van de aanwezigen bedanken voor de super middag en natuurlijk lieve Helen, het is zo gezellig met jou!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram