Verslag || The Beauty Store by MOOI PR

Verslag || The Beauty Store by MOOI PR

mp1

Gistermiddag ging ik na lange tijd weer naar Amsterdam voor een onwijs leuk event. Na al die keren dat ik had moeten afzegen wegens mijn gezondheid wou ik het wel weer een keer proberen en aanwezig te zijn bij ‘The Beauty Store’ event van Mooi PR. 

Samen met mijn zus namen we de trein naar het mooi en vooral ook zonnige Amsterdam en gingen wij beauty shoppen bij een hoop mooie merken in de Beauty Store van Mooi PR. Ik maakte kennis met een hoop nieuwe producten, lieve mensen en lekkere hapjes. Benieuwd naar deze middag? Kijk mee!

0

Het zonnetje was niet alleen buiten te vinden, ook binnenin de ruimte stonden prachtige vazen gevuld met mooie bloemen voor een heerlijke lente gevoel!

1

Lekkere verse sapjes stonden klaar…

5

en lekkere broodjes!

2

O.P.I was er ook en laat ik daar nu sinds ik mijn nagels eindelijk op orde heb helemaal fan ervan zijn. Ik werd helemaal verliefd op deze heerlijke zomerse kleur uit de Brights collectie. Er komt hier zeker een review over!
3

Ook komt er de speciale LE in samenwerking met 100 jaar Coco Cola. Een knal rode kleur, een zilver een een groen. Prachtig! 8

Een van de merken waar ik sinds kort helemaal fan van ben geworden is L’Occitane. Ik schrijf er graag reviews over en gebruik dagelijks heerlijke producten van dit merk. Er komen nieuwe producten aan die helemaal passen bij het voorjaar.

6

Nog een fantastisch merk die aanwezig was in de Beauty Store was MUA, Make-up Academy! Sinds een jaar eindelijk verkrijgbaar in Nederland in een aantal Kruidvat filialen en bij vele beautylovers niet meer weg te denken. Er komt een prachtig nieuw palette in april vol prachtige neutrale tinten en ook een paar opvallende om je look wat extra’s te geven. Ik ben benieuwd! 9

10

11

Ik maakte kennis met Institut Karite, een prachtig merk met hele mooie producten en verpakkingen. Ik werd verliefd op het doosje met de bloemen en dieren!

12

Kure Bazaar lakje in knal roze! Ideaal om je nageltjes helemaal lente en zomer klaar te maken. Ik ben nog niet bekend met de nagellak maar ga deze zeker reviewen!

13

Boots ken ik vooral door Engeland maar in Nederland heb je ook een Boots zitten met mooie producten van oa. N.7. Ik maakte kennis met de nieuwe lipproducten en heerlijke bodylotion met Swirl erin. Ziet er tof uit he? De geuren waren trouwens echt heerlijk! 15

Naast bovenstaande waren er nog een heleboel andere merken aanwezig waar ik mooie producten van heb gezien en van heb meegekregen in een veel te zware goodiebag. Hiermee ga ik lekker aan de slag om jullie te voorzien van mooie reviews!

14

4Mooi PR en alle prachtige merken bedankt voor deze middag!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram