Verslag – People Behind The Mirror Event!

Verslag – People Behind The Mirror Event!

0Gistermiddag eind van de dag ging ik samen met mijn zus op weg naar Ede – Wageningen om aanwezig te zijn bij het People Behind The Mirror event! Ik keek er al een tijdje enorm naar uit en met een tas vol zakdoekjes, keelsnoepjes en big smile beleefde mijn zus en ik een super gezellige avond!

Het event vond plaats in de salon van Bert de Zeeuw, eigenaar van People Behind The Mirror. Het was een mooie salon, ruim opgezet en oogde heel luxe maar toch sfeervol en gezellig. Om je een idee te geven wat wij deze avond hebben gedaan heb ik weer een verslagje gemaakt met foto’s! Enjoy!

2Bij binnenkomst kregen we wat drinken aangeboden, nou ik heb nog nooit zo mooi en uitgebreid een kop thee gekregen. Kijk naar het stokje op het kopje en kijk hoe schattig het koekje is? Wauw!

3De avond begon met een demonstratie van Bert de Zeeuw, hij liet ons handige tips & tricks zien en maakte het haar van een model prachtig in de krullen. Bert is een onwijs aardig, enthousiaste man waar je goed en leuk naar kunt luisteren!

4Hierboven zie je het haar gemaakt met de Magic Wand van Cloudnine, het zag er super easy uit om te maken en het effect is prachtig!

5

6Daarna was het tijd voor een drankje en gingen wij zelf aan de slag en begonnen de Total Beauty Make-overs. Bij iedereen werd het haar prachtig gedaan, ik kreeg Bert de Zweeuw zelf achter de stoel en hij liet mij makkelijk zien hoe snel je mooie krullen kon maken met de Cloud Nine tool. Hij deed een kant en vervolgens deed ik de andere kant.  Mijn reactie van het resultaat: WAUW, zo mooi heeft mijn haar nog nooit gezeten!!

7Binnen een paar minuten, super makkelijk, super snel was mijn haar in de perfecte krul. Ik was onwijs blij en ook omdat het zo makkelijk is om zelf thuis te doen.
 8

Met een Big Smile ging ik door naar Rimmel om ook de make-up te laten doen. Ik mocht aangeven wat ik zelf wou en aangezien ik al een aardig laagje make-up op had besloot ik alleen mijn ogen te laten opmaken. Ik vroeg haar voor de eyeliner. Ze vertelde mij dat je met deze stift van Rimmel een super mooie eyeliner kunt zetten, en jawel, EASY!

9Mijn zus van The Beauty Magazine zat ook in de kappersstoel en daar ging ik natuurlijk ook even bij kijken.

10Mijn zus heeft prachtig goud/blond haar en ook bij haar werden er krullen in gemaakt. Normaal heeft ze het stijl maar dit effect…

11Wauw! Echt betoverend, haar krullen waren zo mooi, zo grof en zo bouncy. Het stond haar werkelijk prachtig!

12Nog een selfie in de spiegel. Mijn outfit was een blazer met daaronder het blauwe Primark jurkje, bruin riempje en voor de comfi mijn nieuwe uggs.

13Lekker hapjes!!

14En als laatste nog een groepsfoto met alle bloggers en lieve mensen van de salon en cloudnine. Ik heb onwijs genoten van deze avond. Iedereen was hartstikke lief, het was goed verzorgd en ik weet nu hoe ik mijn haar prachtig kan krijgen in een paar stappen. Als dank ontvingen we allemaal ook een heerlijke goodiebag met daarin oa. de Magic Wand tool! Yeay, nu kan ik thuis ook aan de slag!! Ik wil Bert de Zweeuw, de lieve dames van de salon, Cloudnine en natuurlijk de andere lieve bloggers die ik heb ontmoet ontzettend bedanken!

Ben jij bekend met Cloud Nine?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram