Verslag – Paris2day VIP Event!

Verslag – Paris2day VIP Event!

0

Het was gisteren weer een drukke maar onwijs leuke dag, in de ochtend ging ik al vroeg richting Amsterdam voor een afspraak en eind van de dag ging ik weer terug naar het Noorden om aanwezig te zijn bij het Paris2day Vip event…

Samen met TheBeautymagazine nam ik de trein naar Assen waar we vervolgens aanwezig moesten zijn in de winkel van Paris2day. Het was even een stukje lopen maar uiteindelijk werden we dan ontvangen met een heerlijk drankje, knappe mannen en een gezellige avond voor de boeg! Kijk mee naar mijn verslag!

1

Het event was zeer goed georganiseerd al zeg ik het zelf. Er werd genoeg gedacht aan hapjes en drankjes waaronder deze schattige kerst cupcakes in het blauw!

2

Paris2day vind persoonlijk een hele leuke winkel. Het is in diverse steden te vinden en altijd wel de moeite waard om een kijkje bij te nemen. De prijzen zijn zeker betaalbaar en de winkel verkoopt alles voor een complete outfit. De schoenen wand trok vooral de aandacht, er stonden zoveel mooie items. Zie de enkel laarsjes linksonder met de pailletten!

3

Ook deze clutch trok direct mijn aandacht, i love it!

4

Ik had de vorige clutch nog maar net weer terug gezet of deze kwam ik deze!

5

Een breed assortiment voor iedere smaak! Tijdens deze VIP avond kregen we ook nog is extra 20% korting, dus het was even goed snuffelen wat ik mee naar huis ging nemen.

6Leger groen en printjes

7

Fluffy items waar ik zelf helemaal dol op ben.

8

leather look en pailletten.

9

Wat zo fijn is aan de winkel is dat er vele paspoppen aanwezig zijn met leuke outfits erop. Heb je zelf moeite met het samenstellen van een outfit dan zijn de paspoppen natuurlijk ideaal.

10

Het was gezellig druk met allemaal lieve mensen en bloggers.

11

Ik hou van de prachtige combinatie van goud met pailletten.

12

De hele avond door werden er lekkere cocktails langs gebracht.

13Door dit event ben ik nog meer bekender geworden met Paris2day, ik vond het altijd een leuke winkel maar nu ben ik er nog meer van gaan houden. Het leuke is dat er in Maart ook een Paris2day in mijn stad te vinden is waardoor ik extra vaak heen kan. De prijzen zijn goed betaalbaar de items zijn leuk, de kwaliteit verschilt per kledingstuk maar het is allemaal goed te doen.

Het was een zeer geslaagde avond met een goede organisatie en lieve bloggers, thanks Paris2day!

Als bedankje ontvingen we een Goodiebag en kocht ik zelf ook nog iets, de inhoud wil ik je laten zien in een filmpje!

Heb jij ervaring met de winkel Paris2day?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram