Verslag || Outlet Shoppen L’Oreal Roermond!

Verslag || Outlet Shoppen L’Oreal Roermond!

Gisterochtend vroeg vertrokken mijn zus en ik richting het zuiden van het land om een kijkje te nemen bij de Designer Outlet van Roermond. Iets wat ik al een tijdje graag wou doen en toen wij samen werden uitgenodigd om voor onze blogs bij de nieuwe L’Oreal Outlet te kijken werd de reden nog groter!

3 uur reizen met de trein richting het prachtige Roermond waar je de grote designer outlet kunt vinden. Ik nam mijn camera mee om voor jullie een leuk verslag te maken van deze dag. Kijk mee!

17

Ik stond al vroeg op het station te wachten op mijn zus. Ik draag hier op deze foto een van mijn favoriete nagellakjes van Miss Sporty, fris en lekker opvallend. Hij past ook leuk bij mijn telefoonhoesje. (Heel belangrijk natuurlijk) 
12

Na een hoop treinstations voorbij gereden en heerlijke bezoekjes bij Starbucks kwamen we na 3 uur aan in Roermond. Gelijk liepen we rechtstreeks naar de outlet die vanaf het station heel makkelijk te vinden is.
1

Naast een hoop merken, lekker eten werden er ook bloemen verkocht en daar word ik altijd gelukkig van. Even snel een foto van deze prachtige rozen. 2

De outlet in Roermond is ontzettend groot en na wat rondjes kwamen we bij de L’Oreal outlet. Deze is pas geopend in de outlet en voor make-up liefhebbers natuurlijk een kijkje waard!

7

Een winkel vol met producten van L’Oreal, Maybelline en Essie tegen een outlet prijsje. De producten bestaan al een tijdje maar zijn natuurlijk nog even leuk .6

8

Mijn zus en ik gingen bij L’Oreal even lekker shoppen voor onze blogs waar binnenkort nog leuke reviews van online verschijnen. De winkel is ruim opgezet, lief personeel en heeft mooie producten. Sommige verpakkingen zijn iets beschadigds maar de producten zelf zien er goed uit. Je kan er voordelig leuke producten scoren.

9

Na ons bezoekje bij L’Oreal gingen we ook even verder snuffelen in de outlet waar een hoop mooie winkels te vinden waren.10

11

We namen nog een kijkje bij Micheal Kors, Supertrash en The Body Shop. Mooie items kwamen we tegen maar uiteindelijke kochten we allebei alleen iets bij TBS.

5

Van al de geloop en gesnuffel krijg je natuurlijk honger. Met de trein kregen we een gratis hapje en drankje bij de La Place die ook in de outlet te vinden is. Heerlijk even bijkomen en van de aankoopjes genieten. 
13

Na het lekkere taartje besloten terug te gaan naar het centrum van Roermond omdat ik hier echt opslag verliefd op ben geworden. Het zag er allemaal zo romantisch en gezellig uit, ik werd helemaal blij. Vooral als ik naar deze foto kijk word ik gelukkig, zo sfeervol. 14

15

En nog even op de foto bij deze leuke versierde paal met bloemen, het maakt de stad zo gezellig en sfeervol. Eigenlijk moeten ze elk lelijk betonblok in ieder straat in Nederland versieren met fleurige bloemen, desnoods nepbloementjes.

4

Tijd om weer richting huis te gaan en opnieuw de reis van 3 uur in de trein doorbrengen. Met een leuk tijdschrift, een hoop gezelligheid van mijn lieve zus en nog een lekker koffie vliegt de tijd voorbij.

16

Binnenkort verschijnen er een aantal leuke reviews online van de aankoopjes die ik deed bij L’Oreal!

Ben jij wel is bij Designer Outlet Roermond geweest?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram