Verslag Masterclass Marie Claire’s – Personal Branding

Verslag Masterclass Marie Claire’s – Personal Branding

1

Een tijdje geleden gaf ik mij op de voor Masterclass van Marie Claire, Personal Branding en met veel geluk werd ik samen met mijn zus uitgekozen om aanwezig te zijn bij deze leerzame en vooral ook leuke dag. Gistermiddag was het zover. Ik ging vroeg richting Hoofddorp om de masterclass bij te wonen in het grote media gebouw van Sanoma Media…

Een hartstikke informatieve dag waarbij we inzicht kregen in het ondernemen/ onderneming starten, jezelf laten zien en hoe belangrijk een eigen signature is. Leuke gastsprekers, lekker eten en een hoop informatie ! Kijk meer naar mijn dag bij de Marie Claire Masterclass!

2

Om kwart voor 10 arriveerde wij bij het grote gebouw van Sanoma Media in Hoofdorp! Het was de eerste keer dat ik bij Sanoma kwam en ik keek echt mijn ogen uit, wat een heerlijke werkomgeving!

3

4

Met een grote club ondernemers werden we ontvangen in een ruimte waar de heerlijke coffee on wheels car stond. Het was een lange reis, dus een lekkere cappuccino kon ik zeker gebruiken.

5

De masterclass begon met een opening van de Hoofdredacteur van Marie Claire – May Britt Mobach, een prachtige inspirerende vrouw! Het is altijd leuk om de gezichten achter een tijdschrift te ontmoeten. Ze gaf ons een leuke presentatie over hoe belangrijk een signature is.

6

7

De volgende spreker was Herman Kienhuis, hij is Investment Director van Sanoma Ventures.

8

9

Om 12 uur was het tijd om lekker te gaan lunchen, er lagen lekkere broodjes, verse sapjes en fruit voor ons klaar!

10

11

12

13

14

Na de lunch was het tijd om snel door te gaan met de presentaties. Anouk Bos, eigenaar van Bloggersnetwerk Creators of Desire gaf een interessante presentatie over Personal Branding binnen de online wereld.

15

Vervolgens kwam Charlotte Stegeman, Recruiter bij Grolsch nog haar advies en presentatie met ons delen. Alle presentaties waren erg interessant, ondanks dat ik van veel informatie op de hoogte was heb ik toch weer nieuwe dingen geleerd en inspiratie opgedaan. Helaas konden we niet meer blijven tot na de middag pauze voor de presentaties van Lena Olivier-LinkedIn & Dominique Nelllens, PR manager van Estee Lauder.

16

Een masterclass bijwonen is zo inspirerend en informatief. Je krijgt zoveel nieuwe informatie van ervaren mensen dat je echt weer op andere ideeën brengt.Naast een overdosis info kregen we nog een heerlijke goodiebag mee naar huis met oa. de Marie Claire, een notitieboek, heerlijke Estee Lauder Crème en Marc Jacob glas!

Ik wil alle gastvrije dames van Marie Claire en de sprekers bedanken voor deze succesvolle masterclass!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram