Verslag – LUSH & Glossybox Event A’dam!

Verslag – LUSH & Glossybox Event A’dam!

l1

Gisterochtend ging ik al vroeg richting Amsterdam voor een afspraak, een hoop gezelligheid met mijn zus een het heerlijke event van LUSH en Glossybox. Om 7 uur werden we verwacht bij de LUSH vestiging aan de Leidsestraat en werden we in de watten gelegd met de heerlijke producten van LUSH!

Een heerlijke toner, een masker, een massage alles kwam voorbij. Benieuwd hoe deze avond eruit zag, kijk dan snel verder!

l2

Een avondje bij LUSH is zeker geen straf, naast dat de winkel heerlijk ruikt, voorzien is van de liefste medewerkers en de heerlijkste producten was er ook nog is wat lekker aanwezig voor de avond. De avond begon met een korte introductie over LUSH voor degene die nog geen ervaring hadden met het merk. Daarna was het tijd om een partner te zoeken en bij elkaar een gezicht behandeling te geven.

l3 Mijn zus was ook aanwezig bij dit event dus konden wij mooi elkaars partner zijn. Haar vast, en beginnen maar! Allereerst moesten onze huidjes make-up vrij zijn. Vervolgens kregen we een heerlijke Toner om de huid goed en verzorgend schoon te maken en daarna was het tijd om met een olie de huid te masseren.

l4

Nadat onze huid helemaal ontspannen was was het tijd voor een maskertje van LUSH. Het was de eerste keer dat ik kennis maakte met een vers masker van LUSH en ik was direct verkocht. Ik koos voor de Catastrophe Cosmetic, deze bevat bosbessen en is werkelijk heerlijk voor mijn huid. Mijn zus had een variant die naar chocola rook, hmmmm!

l6

Een minuut of 10 later was het tijd om het maskertje eraf te halen, mijn huid voelde ontzettend zacht en heel warm aan. Alsof ik in een nieuwe huid was binnen gestapt, heerlijk!

l7De ontspanning zat erop en met een verzorgde huid ging ik nog even de winkel in om wat leuke items op de foto te zetten. Wanneer ik in een LUSH ben moet ik mij altijd goed inhouden om niks te kopen. Het ziet er allemaal zo vrolijk en aantrekkelijk uit.

l8

Later in mijn eigen huisje koop ik een heel groot bad en koop ik zoveel mogelijk van deze schattige producten!!

l9

l10

Ook aanwezig op het event was de lieve Charlotte van de blog xxxchar! Wat een super leuke lieve meid ben jij! Ik vond het ook heel leuk om jou te ontmoeten, hopelijk snel weer!!!

l11 Als afsluiting kregen we nog een speciale Glossybox/LUSH goodiebag mee voor thuis. Ik wil LUSH en natuurlijk Glossybox bedanken voor deze onwijs leuke en informatieve avond. Het is altijd een stukje reizen maar zeker de moeite waard en ik heb genoten!

Heb jij ervaring met de huidverzorging/maskertjes van LUSH?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram