Verslag | L’Oreal event!

Verslag | L’Oreal event!

l001

Hi Ladies! Vandaag heb ik weer een verslagje voor jullie van een event. Ik was namelijk gisteren aanwezig bij het event van L’Oreal in Amsterdam.

Samen met mijn zus bracht ik een kijkje tussen de mooie producten van L’Oreal, Maybelline, Essie en Garnier. Ik nam de camera mee om het event voor jullie vast te leggen. Benieuwd hoe het eruit zag? Kijk snel mee!

l0

l1

l2

l3

l4

l5

l6

l7

l8

l9

l10

l11

l12

Op het event waren een aantal mooie producten te bewonderen die al verkrijgbaar zijn en/of de komende weken zullen verschijnen. Ik heb ook kennis gemaakt met een nieuwe lijn binnen Garnier, hier kan ik helaas nog niets over zeggen maar ik ben best enthousiast. Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen waar ik super blij mee ben, liet mijn nagels lakken in dit geweldige blauwe kleurtje uit de lente collectie van Essie en kreeg een lipstick met mijn naam erin gegraveerd. Allemaal ontzettend top en daarnaast ook nog is een leuke goodiebag. Deze ga ik unboxrn voor jullie en natuurlijk ook reviewen!

Wat vind jij van de producten van L’Oreal, Maybelline en/of Essie? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram