Verslag – Keune najaars collectie show – Between Past and Between

Verslag – Keune najaars collectie show – Between Past and Between

0

Afgelopen woensdag vloog ik van Amsterdam naar Utrecht – Soest om aanwezig te zijn bij de show van Keune waar de nieuwe najaars collectie werd geshowd. Vlak na het event van een week geleden bij Keune kreeg ik de vraag of ik wou gaan fotograferen tijdens de show. Natuurlijk wou ik dat doen en om jullie een kleine indruk te geven hoe deze avond eruit zag heb ik een verslag gemaakt…

Het begon achter de schermen, vervolgens ging ik de uitnodigende fotograferen op de rode loper en keek ik mee bij de show! Kijk mee.
2
Het begon natuurlijk allemaal achter de schermen waar iedereen druk bezig was om de modellen een mooi en ook nieuw najaars kapsel te geven. Het is zo inspirerend om te zien hoe iedereen druk aan het werk is met zijn eigen vak gebied om iets moois neer te zetten.

3Een van de prachtige modellen die klaar stond voor de show!

4Wauw, wat een werk om al die krullen er in te krijgen. Nu al zag het er spectaculair uit.

5Vorige keer fotografeerde ik dit prachtige boeket ook midden in de hal van Keune. Ook afgelopen woensdag kon ik het niet laten, het is zo mooi!

6De ontvangst ruimte voor de gasten stond er prachtig bij en klaar om iedereen te ontvangen.

1Ook de drankjes stonden klaar, yam!

7Naast het haar werd ook de make-up bij de modellen gedaan. De visagisten gebruikte vooral MAC producten.

8Weer een creatie op het haar. Spannend!

9

10Iedereen was druk aan het werk om de laatste puntjes op de i te zetten voor de show kon beginnen.

11Toen was het zover de zaal liep vol en de show kon beginnen.

20

Prachtige Editha aan het woord om te vertellen hoe de najaarscollectie tot stand is gekomen ‘Between Past and Between‘ Ze vertelde waar haar inspiratie vandaar komt en deelde haar passie. Het was ontzettend inspirerend.

21

Op het podium kwamen de modellen waar het haar vervolgens van werd ‘af’ gemaakt. De aanwezigen in de zaal waren voornamelijk allemaal kappers met eigen salons en konden zo meemaken hoe je de nieuwe inspirerende coupes uit de collectie kon maken.

30Nadat het haar klaar gemaakt was gingen de modellen de catwalk op, hieronder zie je de dame met een geïnspireerd kapsel a la Coco Chanel!

23

Een prachtig blonde coupe, het leek wel goud!

24

25

Daarna kwam de volgende stylisten het podium die ook hun modellen gingen stylen en uitleggen welke producten ze gebruikten en hoe je het kapsel kunt creëren.

26

27

28

29Het was een ongelofelijke inspirerende avond, ik ben zelf totaal niet goed met kapsels maar ik heb zoveel kunnen opsteken. Ik vond het bijzonder hoe de stylisten hun inspiratie vonden in gebouwen, in kleur en in lichtinval. Kortom, het was een erg leerzame en inspirerende avond. Na het zien van de mooie creaties heb ik gelijk zin om zelf iets anders met mijn haar te doen, na alle ideeën van wat dit najaar hot is ga ik binnenkort zeker even langs een kapper.

Voor meer informatie over Keune raad ik je zeker aan een kijkje te nemen op de Facebook pagina. Lees hier het verslag van het bloggersevent bij Keune.

Ik wil Keune en natuurlijk Editha bedanken voor deze mooie kans!

Ga jij in het najaar je haar een andere look geven?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram