Verslag – Hema Pressday voorjaar 2014!

Verslag – Hema Pressday voorjaar 2014!

nGisterochtend ging ik samen met The Beauty Magazine op naar Amsterdam om aanwezig te zijn bij het Hema event met een preview op de nieuwe voorjaarscollectie!

Ik vind HEMA persoonlijk echt de laatste tijd vooruit gaan met grote sprongen, de collecties, de producten de kwaliteit, een dikke duim omhoog! Tijdens deze Pressday kregen we de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwe spulletjes op Beauty gebied, wonen, school/kantoor spullen en kleding! Ik heb genoten van deze gezellig dag en neem jullie graag nog een keer mee in mijn foto verslag! Kijk mee!

hema1

hema2Het event van HEMA wordt 2 keer per jaar gehouden op het hoofdkantoor van HEMA zelf. Het is een grote ruimte waar lekker veel lichtis om de mooie producten goed te kunnen bekijken.

hema3Naast leuke schoolspullen en kantoor artikelen denk ik altijd snel aan lekkers als ik het over de HEMA heb. Op het event was allerlei lekkernij te vinden, yummie!

hema4

hema5Op het beauty gedeelte stond de hele geschiedenis van de make-up die HEMA in de loop der jaren heeft verkocht. Ik vond het zo tof en interessant om de oude producten te bekijken.

hema6

hema7De antieke flessen spraken mij erg aan, het ziet er zo stijlvol en klassiek uit!

hema8

hema9

hema10Ook komt HEMA na 15 jaar eindelijk met vernieuwde verzorgingsproducten voor de huid. Zo komen er producten voor de jonge huid, de 40+ huid en zelfs 60+.

hema12

hema13Ik vind vooral de producten voor de oudere huid er goed uitzien en totaal niet HEMA achtig. Je kunt zien dat er veel zorg is besteed aan de nieuwe producten.

hema14Bij iedere event die ik bijlangs ga kom ik wel een boeket met mooie ‘nep’ bloemen tegen en iedere keer voel ik de drang deze te fotograferen, ik vind het namelijk altijd zo mooi staan!

hema15Hmm nog meer lekkernijen. Een soesjes taart in Pasen stijl, hier hou ik van!

hema16Versierde eieren vind ik ook geweldig, dit soort kleine, simpele dingen maken het leven vrolijk!

hema17

hema18

hema19HEMA heeft super leuke school en kantoorspullen zoals de meeste waarschijnlijk wel weten. Op het event was een super leuk hoekje ingericht om de producten te bekijken.

hema20

hema21Let vooral op het jasje links, deze is zo tof!! De sokken spraken mij trouwens ook aan, ik vond het effect zo lekker zomers!

hema22Hmmmmmmmmm!! Het spijt mij dat deze foto ertussen staat!

hema23Hoe tof is dit nieuwe boekje van HEMA. Vorig seizoen was er al eerder een blog boekje maar was helaas snel uitverkocht. Nou bloggers, ze zijn er weer!

hema24De HEMA Carrot Cake is echt een aanrader, vooral de topping is werkelijk verrukkelijk! Je kunt z’n lekker stukje voor €1,- kopen na 4 uur met een lekker kopje thee of koffie bij de HEMA cafés. Ik ben er dol op!

hema25Als laatste nog even dit… Serieus? Zijn er mensen die dit gebruiken tijdens het sporten, naar school of op kantoor? Een ananas drinkbeker?

hema26Dit was een kijkje tussen de foto’s die ik deze dag heb gemaakt. Ik ontving als dankje nog een goodiebag met allerlei HEMA spulletjes die ik je graag wil laten zien in een Unboxing filmpje (as. zondag online).

Ik wil de HEMA bedanken voor deze zeer leuke en interessante pressday! Ik heb genoten van de mooie producten, het voorjaar gevoel en de lekkere hapjes!

Kom jij vaak bij de HEMA?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram