Verslag ★ The Body Shop Christmas Fun Event!

Verslag ★ The Body Shop Christmas Fun Event!

0

Gisterochtend ging ik naar Amsterdam om samen met een hoop lieve bloggers aanwezig te zijn bij het Christmas event van The Body Shop. Het event vond plaats bij ‘ De nieuwe Liefde’ waar de ruimtes mooi waren ingericht met de heerlijke kerstspullen van TBS!

Ik heb er natuurlijk een paar foto’s van gemaakt om je een idee te geven van dit event maar waar het natuurlijk om gaat, de nieuwe kerst spulletjes van dit fijne merk. Kerst staat namelijk alweer bijna voor de deur en het kan echt niet kwaad om alvast je verlanglijstje te maken. Kijk mee!

1

2

3

Een pinguïn douchepuf!! Die wil toch iedereen?

4

5

Mijn grote favoriete geur uit de collectie, de appel! Echt een geur die je een keer moet ruiken als je hem in de winkel tegenkomt. Je zult versteld staan hoe lekker dit is!

6

7

9

Zoals je misschien al een beetje op de foto’s kunt zien zitten er onwijs veel leuke kerst verpakkingen bij. Dit jaar vind ik echt dat The Body Shop heel erg goed haar best heeft gedaan en er zijn een aantal leuke cadeaus met een hoog ‘hebben’ gehalte. Van grote appels tot aan een mega advent kalender, van speeldozen met echte muziek tot aan hele leuke boek verpakking gevuld met heerlijke producten. Maar niet alleen van de verpakking word ik blij, ook de heerlijke geuren met als favoriet de suiker appel vind ik heerlijk!

8Tijdens de presentatie over alle nieuwe en ook een aantal ‘oudere’ producten van TBS kregen we de mogelijkheid om onze eigen goodiebag te vullen. Ik heb daarom nog een leuke Goodiebag unboxing voor jullie die heel binnenkort online komt met een hele hoop leuke kerst items!

Ben jij een liefhebber van The Body Shop? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram