Verhuizen met Oomen Verhuizers: Professioneel, zorgeloos en veilig

Verhuizen met Oomen Verhuizers: Professioneel, zorgeloos en veilig

We kennen allemaal de schaarste aan (betaalbare) woningen in Nederland, zeker in de Randstad. Daarom ben jij super blij dat jij wél jouw droomhuis hebt gevonden! Nog even en je krijgt de sleutels van je nieuwe huis.

En dan kun je gaan genieten van je nieuwe woonomgeving. Kies bij de daadwerkelijke verhuizing voor het comfort van professionals. Zo voorkom je stress en weet je dat de verhuizing netjes en veilig zal verlopen.


Een professionele en veilige verhuizing

Het verhuizen val al je meubels, kasten en persoonlijke items naar je nieuwe woning kun je natuurlijk allemaal helemaal zelf regelen. Busje of aanhanger huren of lenen, vrienden en familie optrommelen om jou te helpen sjouwen en alle dozen zelf in- en uitpakken. Ook die waardevolle erfstukken, schilderijen of kunstwerken natuurlijk. Gewoon in een krant en dan in een auto en dan komt het vanzelf goed. Toch? Of toch niet? Nou niet dus, want een ongelukje zit in een klein hoekje! Zeker als je niet gewend bent om verhuizingen uit te voeren. Er komt namelijk heel wat bij kijken. Kies daarom voor de professionaliteit van een echt verhuisbedrijf om zeker te weten dat de verhuizing veilig wordt uitgevoerd zonder schade en bovendien veel sneller dan dat jij dat ooit zelf zou doen!

Bron Pexels – Karolina Grabowska


Een geheel verzorgde verhuizing van A-Z

Kies je voor een professioneel verhuisbedrijf dan heb je geen stress en geen zorgen. Je geeft de ervaren verhuisexperts je wensen door en zij regelen en organiseren alles voor jou. Een verhuizing van A-Z. Dus ook het in- en uitpakken van kostbare of (emotioneel) waardevolle spullen op een veilige manier. Je hebt er geen omkijken naar! De ervaren verhuizers hebben allemaal een opleiding gehad en weten dus als geen ander hoe ze met kostbare spullen om moeten gaan en hoe ze deze zonder schade op de nieuwe locatie krijgen. Ook op de 3e verdieping van een galerijflat waar geen lift aanwezig is! Daar hebben ze namelijk geschikte apparatuur of hulpmiddelen voor.


De Erkende Verhuizer

Wil je nog meer zekerheid en bovendien zeker weten dat de verhuizing gebeurt volgens hoogstaande kwaliteitsnormen? Dan is het verstandig om ook nog eens een verhuisbedrijf te kiezen dat het branchekeurmerk “Erkende Verhuizer” heeft. Een verhuisbedrijf met een dergelijk branchekeurmerk, zoals Oomen Verhuizers, voldoet namelijk gegarandeerd aan de door de verhuisbranche vastgestelde minimale eisen over kwaliteit en aan de wettelijke (milieu-)regels en werkwijze.


Verhuizen naar of van Amsterdam en Haarlem

Ga je binnenkort van of naar Haarlem of Amsterdam (of de omliggende kleinere plaatsen) verhuizen en wil je een probleemloze, zorgeloze en veilige verhuizing? Maak dan gebruik van de verhuisdiensten van de Erkende Verhuizer Oomen Verhuizers. Kies je voor deze verhuisexperts als verhuisbedrijf Amsterdam of verhuisbedrijf Haarlem dan krijg je naast een geheel verzorgde verhuizing ook nog de mogelijkheid om, indien nodig, (tijdelijk) een deel van je huisraad op te slaan. Dat is reuze handig als je bijvoorbeeld nog een verbouwing hebt, maar wel alvast op je nieuwe adres gaat wonen.

Bron Pexels – La Miko


Ben jij al eens verhuist?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram