Mijn aankoopjes van de V&D Schoolcampus / #Selfideo

Mijn aankoopjes van de V&D Schoolcampus / #Selfideo

vd1Advertorial – Natuurlijk gaan we eerst van onze welverdiende zomervakantie genieten en houden we ons niet bezig met school. Maar het kan geen kwaad om alvast wat inspiratie op te doen voor nieuwe schoolspullen. Het is namelijk weer zover! De schoolcampus van de V&D staat weer helemaal klaar om volgende schooljaar goed te beginnen met allemaal toffe en handige items!

Van fashionable merken tot aan stoere stijlen. Agenda’s als die van PIP Studio, Fashionista en Blond Amsterdam springen er weer kleurrijk uit. Ik zou het wel weten als ik nog op school zou zitten en nieuwe schoolspullen ging halen! Maar helaas heb ik het allemaal niet perse nodig. Toch heb ik een paar items uit de schoolcampus gescoord die ik je graag wil laten zien. Alvast een beetje inspiratie voor jou? Kijk mee!

vd2Zoals jullie waarschijnlijk wel weten vind ik Blond Amsterdam echt geweldig. Het is kleurrijk, het is vrolijk en lekker opvallend. Als je last hebt van een Off-day, dan kijk  je gewoon even naar de geweldige illustraties en je kunt er weer tegen aan. Ik zag in de schoolcampus echt onwijs veel leuke items van Blond en besloot te gaan voor een setje van 3 schriften. Hoe schattig zijn deze ijsjes?

Naast de schriften kocht ik ook een rol knal roze kaftpapier. Nu heb ik geen schoolboeken die ik moet kaften, maar dit komt mij vast en zeker nog een keer van pas. Ook kocht ik een pakje gelpennen. Deze vond ik vroeger al helemaal geweldig om lekker veel kleur in mijn huiswerk te brengen. Herken je dat

vd3Daarnaast heeft Supertrash dit jaar ook een plekje in de schoolcampus en komt met een lijn met leuke items. Zo is er bijvoorbeeld een prachtige agenda, een etui die je ook als make-up tasje kunt gebruiken en leuke schriften en mappen. Ik nam een groot A4 schrift mee die ik goed kan gebruiken om mijn dagelijkse planning in te maken. Ik vind het zo leuk om te zien dat steeds meer toffe fashionable merken een eigen schoollijn hebben. Helaas kan ik je niet alles laten zien wat er allemaal verkrijgbaar is. Daarom verwijs ik je graag door naar SchoolCampus waar jij een blik kunt werpen in de schoolcampus en opzoek kunt gaan naar items voor het nieuwe jaar!

vd4Dan nog even iets heel erg tofs, namelijk de Selfideo? Je dacht waarschijnlijk toen je het in de titel zag staan, ‘wat is dat nou?’. Ik leg het je uit! De Selfideo is nieuw en helemaal hot om aan mee te doen. Tijdens een live-performance van Kraantje Pappie onthulde V&D speciale installaties, zogenaamde Spectaculairs, waarmee je eenvoudig je eigen videoclip kunt maken. Oftewel de Selfideoclip dus. Door een slimme techniek kun je tijdens de SchoolCampus in V&D met Kraantje én jezelfie een variant op zijn track Droom creëren en wordt er direct een korte videoclip bij opgenomen. Hoe tof is dat?

Vervolgens kunnen deze eigen producties worden gedeeld via Facebook en Instagram met de hashtag #selfideoclip. Alle clips worden uiteideindelijk beoordeeld door een jury en de beste Selfiedeoclip-makers mogen uiteindelijk aanwezig zijn bij een exclusief optrenden van Kraantje Pappie op de V&D SchoolCampus eind van de zomer. Wil je ook je eigen Selfideo maken? Kijk voor meer informatie en de precieze locaties van de kasten op  www.vd.nl/selfideoclip.

Afbeelding 1

Heb jij al leuke items gezien voor het nieuwe schooljaar?
Wat vind jij van de Selfideo?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram