NEW | Vaseline Sugar Coated Limited Edition

NEW | Vaseline Sugar Coated Limited Edition

Je lippen verzorgen is echt een must en al helemaal op dagen zoals vandaag als het behoorlijk koud is buiten. Ik heb overal wel een lipproduct liggen om mijn lippen vet te houden, want droge velletjes en scheurtjes dat willen we niet!

Vaseline komt met een hele leuke limited edition variant die gewoon te leuk is om deze winter te hebben. Een limited edition met de zoete naam, ‘Sugar Coated’. Benieuwd? Kijk mee!

vass

Ik ontving begin van de week een heel schattig pakketje van Vaseline. Het zat verpakt in een wit doosje met daarom heen een mooie roze strik. Binnenin het pakketje maakte ik kennis met de nieuwe LE edition van het bekende blikje lipverzorging van Vaseline en heerlijke zoete macarons. Hmmmm betere pakketjes bestaan er niet!

va2

va3

De nieuwe Vaseline Sugar Coated is een limited edition, je moet er dan ook snel bij zijn wil je z’n blikje willen hebben. De verpakking alleen al vind ik er super schattig en zoet uitzien maar het gaat uiteindelijk om het product zelf. De lipverzorging van Vasaline bevat petroleum jelly die je lippen verzorgen en herstellen. Deze LE heeft een heerlijke zachte en zoet/frisse geur dat een beetje ruikt naar grapefruit en citroen en geeft je lippen een heel subtiel roze kleurtje.

vva4

En zo ziet de verpakking er dan uit. Het lijkt wel een snoepje besprenkeld met een laagje suiker!

va5

va6

Ik heb zelf altijd een blikje vaseline op mijn nachtkastje liggen en eentje bij mijn make-up producten. Zo kan ik op ieder moment mijn lippen verzorgen. Voor onderweg vind ik zelf een stick variant handiger en hygiënischer!

vva4

De nieuwe LE van Vaseline Sugar Coated is verkrijgbaar vanaf eind januari bij Kruidvat voor €2,99.
Ohja en No Worries, er is geen échte suiker toegevoegd aan dit product, alleen de geur en de kleur zijn zoet! 

Wat vind jij van deze LE van Vaseline? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

24 Reacties

 1. 13 januari 2016 / 17:16

  Ziet er heerlijk uit! Vaseline gebruikt iedereen al jaren!

 2. 8 januari 2016 / 21:54

  De verpakking is echt zo schattig! Wat een leuke balsem zeg.

 3. 7 januari 2016 / 21:36

  looove zulke blikjes 😀 heb zelf altijd de groene variant!

 4. 7 januari 2016 / 21:22

  Oo deze lipbalsem van vaseline ziet er zo leuk en Cute uit 🙂
  X

 5. 7 januari 2016 / 20:18

  Oeeh leuk! Vooral de geur lijkt me heerlijk zoals jij ‘m omschrijft, toch maar even gaan ruiken!

 6. 7 januari 2016 / 20:17

  Ik ben zelf geen vaseline gebruiker, dus dit exemplaar zal ik ook niet aanschaffen. Wel een ontzettend leuke LE van Vaseline. Je hebt ook ontzettend leuke foto’s gemaakt. Heel erg leuk bedacht met die macarons!

 7. 7 januari 2016 / 19:40

  Ik ben hem nu ook aan het proberen, bevalt me tot nu toe heel goed!

 8. 7 januari 2016 / 16:16

  Oh, die ziet er leuk uit. Ben er heel benieuwd naar. Hopelijk kan ik er eentje vinden.

 9. 7 januari 2016 / 15:32

  Oh dit lijkt mee een super fijne balsem! Vaseline is altijd er fijn.

 10. 7 januari 2016 / 14:45

  Ziet er echt super tof uit! Ik zou bijna direct naar de winkel rennen om hem te kopen, maar hij is helaas nog niet te koop haha!

 11. 7 januari 2016 / 14:14

  Ziet er super leuk uit! Mooie foto’s ook 🙂

 12. 7 januari 2016 / 13:40

  Ohh wauw die is leuk zeg, ik hou van vaseline! Hoop dat ik er 1 weet te bemachtigen

 13. 7 januari 2016 / 13:26

  Leuke verpakking! Ik kan dit product wel gebruiken. Mijn lippen zijn nu zo droog als wat 🙁 -x-

 14. 7 januari 2016 / 12:46

  Wat ziet het er leuk uit! Ik gebruik zelf graag een natuurlijke balsem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram