Van Tilburg online – Sneak Preview Najaarscollectie

Van Tilburg online – Sneak Preview Najaarscollectie

2

De najaars collectie is weer te bewonderen zowel in de winkels als op het web. Ook bij Van Tilburg online komen 1 voor de mooiste merken met hun nieuwe collectie en persoonlijk ben ik er gek op…

Najaarsmode is zo anders dan de mode die we in het voorjaar zien, logisch natuurlijk maar ik ben echt iemand die meer trekt naar deze kant van de mode dan wat we de afgelopen zomer hebben gezien. Mooie zachte stoffen, aardetinten, leuke prints, kortom Wauw. Nu heb ik het enkele items uit de webshop van Van Tilburg online gehaald die mij erg aanspreken en die ik graag met jullie wil delen. Ik heb veel gevarieerd met merken en met prijzen dus kijk lekker mee!

De shirts

Ik ben dol op de zomer hoor, dat is het zeker niet maar ik oohh ik kan niet wachten om straks weer met een sweater te lopen en veel lagen te combineren met leuke shirts en jasjes. In de webshop bij van Tilburg vond ik verschillende shirts van de merken Maison Scotch, Vero Moda en G-star enkele items heb ik erbij gezet die mij erg aanspraken.

3

Jeans & Broeken

Helaas geen blote benen straks meer maar wel mooie broeken, stijvolle jeans die prachtig te combineren zijn met leuke laarsjes, hakken en boots! Ik heb ieder geval al een paar leuke broeken gezien van de merken: Edc, Supertrash en Sisters Point die ik graag in mijn garderobe kast wil toevoegen. 4

Jurkjes & Tunieken

Natuurlijk zeggen we niet helemaal gedag tegen de jurkje, ook in het najaar kan je het prima dragen in combinatie met een mooie legging of maillot. Deze onderstaande jurkje zijn van de merken: Ichi, Supertrash, Vero Moda, Sandwich en Dept.

5

Naast boven genoemde merken heeft Van Tilburg online nog veel meer, wat maakt dat deze webshop een assortiment heeft waar voor ieder wel wat te vinden is. Daarom zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Ben jij al klaar voor het najaar? Wat vind je van de items?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram