Van kunstbloem tot Eye-Catcher!

Van kunstbloem tot Eye-Catcher!

diy1

Vandaag heb ik weer een simpele DIY voor jullie om oude kunstbloemen een nieuw ‘leven’ te geven.

Ik vond bij de Action namelijk een neon roze spuitbus en toen kwam ik op het idee om mijn oude kunstbloem op te gaan pimpen en knal roze te maken! Benieuwd? Kijk mee!

bloe,2Voor deze DIY heb je een spuitbus nodig, deze zijn lekker goedkoop verkrijgbaar bij de Action. Voor een bus betaal je namelijk €2,99. Daarnaast heb je iets nodig wat een kleurtje kan gebruiken, ik heb hiervoor deze onderstaande witte kunstbloem gebruikt die ook ooit is gekocht bij de Action.

bloem1

Voor dat ik aan de slag ben gegaan heb ik de bladeren van deze kunstbloem eraf geknipt zodat het resultaat nog wat leuker is.

Wat je vervolgens moet gaan doen is natuurlijk heel simpel, pak een doos, leg de bloem erin en maak hem roze! Op de achterkant van de spuitbus staat aangegeven hoe je het moet gebruiken. Wanneer de bloem helemaal roze is moet je hem natuurlijk laten drogen. Wanneer die helemaal droog is zoek je natuurlijk een leuk vaasje en een leuk plekje voor dit leuke detail in je interieur!
diy3

diy1

diy2

Op de foto kan ik helaas niet perfect laten zien hoe neon de bloem is geworden maar ik kan je garanderen dat het echt een knallend roze item is geworden!

Wat vind jij van dit idee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram