Valentijnscadeautje|| Estée Lauder Lip set!

Valentijnscadeautje|| Estée Lauder Lip set!

1

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht heb ik mijn zelf verrast met een mooi cadeautje van Estée Lauder. Ik kwam het tegen in de webshop van de Bijenkorf en omdat ik echt een crush heb op leuke girly tasjes en dol ben op Estée Lauder besloot ik het te bestellen.

Het gaat om een speciale lip set gehuld in een super schattig tasje met daarin 3 producten. Ik laat het je graag zien!

2

In de set zitten drie producten waarvan 1 full size is en twee mini producten. De producten krijg je in dit schattige koker tasje die ideaal is om in je tas mee te slepen gevuld met make-cupjes. Vooral de lipstick die in de set zit vond ik prachtig, het is namelijk de kleur Rose Tea, een warme tint die voor iedere dag echt prachtig is.

Voor de rest krijg je een leuke mini nagellak erbij in de kleur Love Bite, een frisse donker roze die echt prachtig is. En dan als laatste een lipgloss verstopt in een rond potje met een diamanten dop. De kleur is de bekende Magnificent Mauve, ook weer prachtig en zal ik later op de blog laten zien!

3

4

De complete set kocht ik online bij de Bijenkorf voor €32,-

Wat vind jij van dit setje?
Verras jij jezelf met Valentijn? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram