Valentijn cadeautjes voor jezelf!

Valentijn cadeautjes voor jezelf!

Het duurt niet meer lang of we kunnen onze geliefde verrassen op Valentijnsdag. Valentijnsdag is natuurlijk hartstikke commercieel en ik zelf doe er dan ook niet aan. Mijn vriend verrast mij vaak spontaan met een mooie bos bloemen of een reep chocola en dat vind ik natuurlijk leuker dan dat het moet op Valentijnsdag.

Nu is het heel lief en leuk om cadeautjes van iemand te krijgen van een man, toch zijn er ook een hoop meiden die nog geen  relatie hebben. Voor deze meiden en diegene die graag cadeautjes voor zichzelf kopen (ik zelf bijvoorbeeld) heb ik wat leuke ‘Valentijns’ cadeautjes bij elkaar gezocht om jezelf mee te verrassen. Benieuwd? Kijk mee!

valentijn2

Bloemen verpakt in een doos, dat is toch de droom van ieder meisje? Ik vond een prachtige webshop, The floral atelier die hele exclusieve varianten heeft om bij weg te dromen. Helaas zit er ook een enorm prijskaartje aan trouwens… Maar ook in Nederland heb je webshops die deze prachtige cadeautjes maken tegen een iets aangename prijs. Heel tof in je interieur en zeker niet verkeerd om jezelf cadeau te doen op Valentijn!

Als er iets leuks is om te doen, dan is het wel je eigen chocoladereep maken. Dit kan bij Chocstar en die hebben ook voor Valentijnsdag nu hele romantische varianten. Chocola voor jezelf kopen is natuurlijk altijd een goed idee en hoef je ook echt niet perse te krijgen van een man.
valentijn1

Vier jij Valentijnsdag? Of koop je gewoon een leuk cadeautje voor jezelf?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 1 februari 2017 / 20:29

  Oeh wat leuk! Ik heb het boek van Lauren Conrad onlangs aan een vriendin cadeau gedaan. Ik vond het echt een prachtig boek! Die macarons, bloemen en Jo Malone kaars lijken mij overigens ook heerlijk!

 2. 1 februari 2017 / 13:12

  Het boek van Lauren Conrad zou ik mezelf wel willen cadeau doen!

 3. 1 februari 2017 / 10:57

  Wat su-per leuk!! Met Valentijn kun je inderdaad ook prima een cadeautje voor jezelf kopen 🙂

 4. 1 februari 2017 / 06:58

  Wat een leuk idee om jezelf een cadeau te geven met Valentijnsdag! Je hebt een paar leuke cadeaus op een rijtje gezet. Vooral naar dat boek van Lauren Conrad ben ik benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram