Valentijn cadeautjes voor mannen!

Valentijn cadeautjes voor mannen!

Volgens mij vertel ik dit ieder jaar rond Valentijnsdag, Kerst en Sinterklaas. Het is gewoon ongelofelijk lastig om voor sommige mannen een leuk cadeautje te vinden.

Ik kan zelf altijd een hoop inspiratie gebruiken voor ik in de winkels en webshops in duik opzoek naar dat leuke cadeautje. Kan jij ook wat hulp gebruiken om je liefde mee te verassen? Kijk dan snel mee!

Valentijnmannen2

Ohja! Heb je dit jaar geen Valentijn? Kijk dan even dit leuke artikel met leuke cadeautjes om voor jezelf te kopen! 

valentijn

Doe jij aan Valentijnsdag?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

15 Reacties

 1. 10 februari 2016 / 13:36

  Voor de mannen kan ik wel wat advies gebruiken wat valentijn betreft. Leuke items 😀

 2. 9 februari 2016 / 21:59

  Leuke tips, ik blijf het zo moeilijk vinden voor mannen, zeker als je al een aantal jaar samen bent! Ik doe dit jaar niet heel erg aan Valentijn maar wil misschien toch een kleinigheidje. Met de Happy Socks was meneer dolgelukkig met Kerst dus misschien kan ik ‘m blij maken met een 2e paar:)

 3. 9 februari 2016 / 21:20

  wat een leuk artikel! voor mannen is altijd zo moeilijk he:)

 4. 9 februari 2016 / 20:23

  Oo er zitten leuke items tussen. Leuke tips 🙂
  X

 5. 9 februari 2016 / 19:16

  Het parfum van Jean Paul Gaultier voor mannen vind ik altijd zo lekker!

 6. 9 februari 2016 / 19:02

  Wat een handige tips! Ik denk dat ik mijn vriend ga verwennen met een nieuw, heerlijk parfum! 🙂 Hij is dol op Cool Water van Davidoff of die van Calvin Klein. Die van hem is bijna op, dus ik denk dat ik hem wel daarmee kan blij maken! 🙂
  liefs

 7. 9 februari 2016 / 18:57

  Die auto parfum is echt een goede! Ik heb die ook wel eens aan mijn vader gegeven toen hij jarig was!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram