Vakantie in eigen land!

Vakantie in eigen land!

Sinds vorige week vrijdag heb ik samen met mijn vriend ook heerlijk vakantie en daar zijn we volop van aan het genieten. Afgelopen weekend plande mijn vriend al een verrassingsreisje naar Borkum in Duitsland en begin van de week vetrokken we naar Scheveningen!

We hebben dit jaar ervoor gekozen om lekker in de buurt te blijven en te genieten in eigen land. We wouden dat dan wel extra uitpakken en boekte bij Amrâth Hotel Kurhaus.


We reserveerde een luxe kamer maar wat we kregen was echt boven mijn verwachtingen. Toen ik de kamer opende trof ik het mooiste uitzicht aan die ik maar kon wensen. De hoogte kamer, recht in het midden met een geweldig uitzicht. Het leek wel een sprookje toen ik de balkon deuren opende met op de achtergrond de vrolijke geluidjes uit de draaimolen.


Qua weer hoefde je afgelopen dagen niet speciaal naar het buitenland, want in ons kikkerlandje was het ook tropisch weer. Het was heerlijk om lekker aan het strand te zitten, de genieten van de terrasjes en te wandelen over de boulevard.


Zelf ben ik helemaal geen reislustig persoon en ik ben al tevreden met een reisje om de hoek als het ware. Ik heb genoten van de heerlijke dagen in Scheveningen en ook al was het maar 3 uurtjes rijden, het voelde alsof ik in het buitenland was. Ik heb genoten!
Ben jij al lekker op vakantie gegaan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 2 augustus 2019 / 11:06

    Scheveningen is zo heerlijk om inderdaad even een dagje te relaxen! Ik vind het soms ook net zo lekker om gewoon een dagje in Nederland er op uit te gaan, dan een vakantie. Wij blijven dit jaar ook lekker thuis! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram