Urban Nomads – Sjaals & Mini You

Urban  Nomads – Sjaals & Mini You

Urban Nomads is het label van styliste Kirsty Nagel. Ze ontwikkelde het tijdens haar Artemis opleiding en studeerde er in 2007 Cum Laude mee af. Haar sjaals en Mini You items vloeiden voort uit dit eerste op dakloze jongeren geïnspireerde project.

Ze vertolken warmte, veiligheid, comfort en bescherming. Behoeften die kernwaarden zijn binnen haar label. Ook imperfecties horen daarbij. De rand van de sjaals is daarom bewust onafgewerkt.

URBAN NOMADS SJAALS
Urban Nomads sjaals worden gemaakt van 100% katoen dat is bedrukt met sterren, zwaluwen of skulls. Ze hebben een bewust onafgewerkte look. Het formaat van de sjaals is 2.40 x 2.10 meter.

Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren: Taupe – zwart // Vergrijsd/lila – zwart // Vergrijsd/groen – zwart // Peach – zwart // Faded black – bronze // Light taupe – Bordeaux // Light green – dark green // Petrol blue – black.

MINI YOU – COLOR YOUR OWN IDENTI-T BY KIRSTY NAGEL
Deze kinderlijn bestaat uit een serie T-shirtjes, rompertjes en mutsjes van 100% katoen met een handgetekende print. Elk shirt is daardoor uniek. Bij het T-shirtje en de romper worden 3 textielstiften geleverd waarmee je zelf de print kan inkleuren: ‘Color Your Own Identi-T’.

De rompers zijn verkrijgbaar in de maten: 0-3 mnd // 3-6 mnd en 6-9 mnd. De T-shirtjes zijn er in de maten 50 t/m 86. Mini You is het perfecte kraamcadeautje en is uitsluitend verkrijgbaar op aanvraag.

Urban Nomads wordt verkocht bij verschillende (online) modezaken en via www.kirstynagel.com

Ken je het label van Kirsty Nagel? Wat vind jij? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram