Urban Decay || Naked Skin Beauty Balm

Urban Decay || Naked Skin Beauty Balm

Urban Decay is sinds kort weer verkrijgbaar in Nederland en dat is een groot feest voor beautylovers. Naast de mooie oogschaduw palette waar ik zelf een groot van ben is er nog een product waar ik erg benieuwd naar was, de Naked Skin Beauty Balm. 

Dit product is een alles-in-een product dat je huid niet alleen een mooie tint moet geven maar ook huidveroudering helpt te voorkomen. Kortom genoeg mooie woorden om hem is uit te testen. Benieuwd wat deze beauty balm op mijn huid doet? Kijk mee!

ud3De Naked Skin Beauty Balm is een vijf-in-één formule. Het product:

Hydrateert
Prepareet
Beschermt je huid
Egaliseert
Verbergt onzuiverheden

De Balm zit verpakt in een tube met maar liefst 35 ml. Het ziet er leuk uit maar ik heb liever huidverzorgingsproducten in een flacon met pompsysteem, dat is een stuk hygiënischer.

1PicMonkey Collage

Ingrediënten:

Cyclopentasiloxane, Water, Isododecane, Adipic Acid/Neopentyl Glycol Crosspolymer, Lauryl Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone, Glycerin, Hydrogenated Polyisobutene, Propanediol, Phenoxyethanol, Dimethicone Crosspolymer, Disteardimonium Hectorite, Isononyl Isononanoate, Sodium Chloride, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Isopropyl Myristate, Xanthan Gum, Propylene Carbonate, Isoceteth-10, Silica, Lysine HCL, Fragrance, Lecithin, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Triethoxycaprylylsilane, Isopropyl Titanium Triisostearate, Stearalkonium Hectorite, Citrulline, Polyhydroxystearic Acid, Baicalin, Linalool, Limonene, Tripeptide-9 Citrulline, Geraniol, Citral, Eugenol, Coumarin, Citronellol.

De Beauty Balm belooft een hele hoop en geeft ook aan dat het product verzorgende werkingen heeft. Helaas zie ik dat niet erg terug op de verpakking, de beauty balm bevat namelijk best wat siliconen.

Wat mij ook direct opvalt is de geur die aan de balm zit. Het is niet echt mijn ding, het ruikt namelijk veel te sterk naar mentol en ik krijg er een beetje een tandarts gevoel bij. Dit heb ik toch liever niet in producten die ik op mijn gezicht smeer.

ud4

Hieronder het product op mijn hand:

Best een aparte kleur maar eenmaal uitgesmeerd wordt de kleur toch een stuk lichter. 

ud5Hieronder het resultaat aangebracht op mijn huid:

Link zonder make-up – Rechts met Beauty Balm

ud6

Conclusie:

Nu moet ik zeggen dat het product eigenlijk best wel tegenvalt. De enorme sterke mentol geur is een groot nadeel en de siliconen zijn ook niet om te juichen. Het product brengt vloeiend en gelijk aan op je huid en geeft zeker wel een gezonde teint op je huid maar ik ben niet enthousiast. Er zijn betere producten die vriendelijker zijn voor je huid, met een beter effect en ook nog een stuk betaalbaarder. Jammer!

ud2Urban Decay is verkrijgbaar bij de ICI Paris XL in Amsterdam Kalverstraat en online in de webshop
voor €34,- 

Heb jij ervaring met de producten van Urban Decay? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram