Upgrade jouw woonkamer!

Upgrade jouw woonkamer!

Voor je het weet zitten we alweer in het najaar en dan is het altijd best verleidelijk om te kwast erbij pakken en een mooi warm kleurtje op te muur te smeren om het weer wat ‘knusser’ te maken.

De kaarsjes kunnen weer uit de kast en ook die heerlijke zachte fleece deken kan weer van zolder. Maak je woonkamer maar klaar voor een knusse herfst en die heerlijke lange Netflix avonden. Ik heb een aantal tips voor je om je woonkamer nog een extra boost te geven. Kijk mee!


Gezellig samen in een Loveseat!

Om je woonkamer dit najaar nog gezelliger te maken is een heerlijke loveseat het beste wat je in huis kunt halen! Vroeger leek het mij altijd geweldig om een loveseat in huis te hebben. Gezellig samen op een grote stoel voor de tv of natuurlijk voor mijzelf waar ik helemaal in kon verdwalen. Tegenwoordig is het nog steeds hartstikke hip om z’n heerlijke stoel in huis te hebben. Zie je het voor je? Het getik van regen op het raam en jij zit gezellig in de loveseat met je geliefde een film te kijken, kaarsjes aan en een bak popcorn in het midden. Als dat niet romantisch is!


Planten & verlichting!

Afgelopen week was ik in een hotel in Brugge en daar hadden ze geweldige lampen met planten eronder. Ik ben zelf dol op planten en ik vond het idee van dit soort lampen zo ontzettend tof. Het waren gouden frames waar een mooie lampen bol in kon en iets verder onderaan ging een plantenbakje in goud, perfect voor een vetplantje. Op deze manier creëer je een hele andere stijl met planten en maakt het een ruimte zo gezellig. Heb je geen plek voor leuke potjes en vaasjes, ga dan is opzoek naar een lamp met een mooie pot eronder, zo creëer je echt een ‘jungle vibe’ in je woonkamer. Let wel op dat niet alle planten geschikt zijn om in het licht te hangen.


Bron @ellienelie

(Geur)kaarsjes

Kaarsjes zijn het ultieme middel om een ruimte gezellig te maken. Ik geniet van de zomer maar ik kan ook echt niet wachten om het huis weer gezellig te maken met brandende kaarsjes. Kaarsjes zijn romantische en geven zoveel sfeer. Zodra het herfst is vind ik het zelf heerlijk om lekkere geurkaarsen te branden met een zoete geur van o.a. vanille, kaneel, appel of pompoen. Deze geur doet mij altijd denken aan de knusse herfstdagen en dat gevoel geeft echt een huiselijk gevoel.


Warme kleedjes & vachtjes

In de herfst begint het ook altijd weer te kriebelen om een lekker hoogpolig kleed in huis te halen. We hebben zelf een laagpollig kleed waar ik heel blij mee ben maar z’n heerlijke gebreide variant spreekt mij ook altijd zo erg aan. Kleden brengen heel veel sfeer in een ruimte en zijn dan ook een goede investering als je je huis nog wat extra gezellig wilt maken. Ook het kopen van een ‘fake fur’ vachtje is een leuk idee. Gedrapeerd over de bank of een lekkere stoel, bijvoorbeeld over de loveseat!


Bron @ellienelie

Heb jij nog een ultieme tip om de woonkamer extra ‘gezellig’ te maken!
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram