Update – Op vakantie, tot volgende week!!

Update – Op vakantie, tot volgende week!!

1Dag lieve lezers, vandaag heb ik even een extra update voor jullie. Ik stap namelijk vanmiddag in het vliegtuig richting Rome en dat betekent natuurlijk vakantie!

Afgelopen donderdag was ik al aan het wegdromen toen ik in Amsterdam was voor een afspraak. Ik zat heerlijk in het zonnetje te genieten van een lekkere koffie toen ik moest wachten op het veerpontje met mijn gedachten al op vakantie. Ik vond het idee zo raar dat ik eerst in de trein zat die ochtend, vervolgens op het bootje en straks in het vliegtuig zit, heerlijk en toch ook wel bizar!

Er staat een onwijs leuk ‘secret’ project op mij te wachten waar ik onwijs veel zin in heb om mee aan de slag te gaan maar eerst is het tijd voor 5 dagen vakantie. Ik heb daarom ook besloten om echt 5 dagen optimaal te gaan genieten en in deze dagen ook niet te gaan bloggen en te filmen. Wel zal er een natuurlijk als ik terug ben een verslag komen van mijn reisje en hopelijk ook een shoplog!
3Ik heb niet vooruit gewerkt voor mijn vakantie omdat ik de artikelen niet wou gaan afraffelen en daarom staan er de komende dagen helaas geen artikelen online. Ik hoop natuurlijk dat jullie dit geen probleem gaan vinden!
(Er staan immers genoeg artikelen online om lekker doorheen te scrollen)

Ik ga in ieder geval nu heerlijk genieten en mocht je zelf ook nog wat leuks gaan doen, op vakantie gaan of beginnen met werk/school. Ik wens je veel succes en plezier en tot volgende week!


Laura Louise

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram