Update – Johnbeerens.com Lover

Update – Johnbeerens.com Lover

Afgelopen vrijdag kreeg ik een erg leuk mailtje in mijn mailbox. Je kon namelijk een Johnbeerens.com Lover worden, heh? een Johnbeerens.com lover? 

Jawel, een Johnbeerens.com Lover, natuurlijk ging ik er direct op reageren want wat leek mij dat leuk! Je moest in het mailtje aangeven waarom jij een zou moeten worden. Vol spanning verstuurde ik mijn mailtje en toen ik van boodschappen doen terug kwam, had ik een mailtje terug dat ik éen van de Johnbeerens Lovers was geworden!!

Ik heb wel even een sprongetje van geluk gemaakt, want was was ik blij! Nu zijn jullie vast benieuwd wat het precies inhoudt…

Een Johnbeerens.com Lover:

  • Wanneer je een Lover ben krijg je per kwartaal een beautypakket met producten die je kunt behandelen op de site.
  • Het John Beerens Magazine thuis gestuurd.
  • Een VIP Treatment bij John Beerens evenementen.
  • Ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste producten, merken en updates.
  • En maak je kans op een column in het JBM, (dit is iets wat ik heel erg graag zou willen!)
  • En nog veel meer…
Klinkt dat niet geweldig leuk allemaal? En ohja? Rechts op de site staat ook nog is een mooi love met I love JohnBeerens.com. Via deze banner kom je op de webshop van JohnBeerens.com en kun je terecht voor heerlijke producten!
Het zal nu vaker voorkomen dat ik producten en merken uit de webshop behandel!

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram