Update – ISO Professional Spectrum Pro Stijltang By John Beerens

Update – ISO Professional Spectrum Pro Stijltang By John Beerens

Afgelopen maand liet ik op Fablouise.nl zien hoe blij ik ben geworden met mijn CHI tang uit de webshop van John Beerens en vandaag wil ik jullie op de hoogte brengen van een speciale Limited Edition stijltang by John Beerens zelf…

Ik heb het over de ISO Professional Spectrum Pro Stijltang, deze stijltang is een zeer professionele stijltang met 1,25 inch Titanium platen (nieuwer dan Keramische platen).  Hij warmt zichzelf op in nog minder dan 8 seconde? What? dat betekend dus dat je echt niet eerder je bed voortaan uit moet om je haar te stijlen, maar dat je je haar lekker snel in model kan brengen met je tang.  De tang is handmatig in te stellen tot een temperatuur van maar liefst 230 graden!

Dat betekend dus dat deze stijltang voor ieder haartype gebruikt kan worden, geweldig toch? & Ohja nog iets leuks, je kunt er ook nog is mooie grove krullen mee maken!

Tip van John Beerens : Vergeet geen silk te gebruiken tijdens het stijlen voor de bescherming van je haar! 

Ben jij helemaal in love van deze Limited Gold Zebra Stijlang & denk je die moet ik hebben? Wees er dan snel bij, want op = op dames!! 

De kosten voor deze ISO Pro Spectrum stijltang by John Beerens bedragen 99 EUR en is te bestellen in de Beautywebshop Johnbeerens.com!! 

 Wat vind jij van deze stijltang? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram