Update: Ik word geopereerd!

Hi iedereen,

Het liefst had ik vooruit willen werken om de site nog te voorzien van artikelen maar helaas gaat dat niet meer lukken. Ik stond al even op de wachtlijst voor een operatie en omdat er een andere patiënt is uitgevallen  ben ik direct vandaag opgeroepen voor opname. Morgenochtend word ik geopereerd aan mijn nekwervels die helaas door een onbekende reden zwaar beschadigd zijn. De kapotte worden vervangen door ‘nep wervels’ om te zorgen dat mijn nek weer helemaal goed word.

Door de operatie ben ik de komende tijd niet in staat om te bloggen waardoor het de op de site erg rustig zal zijn. Mocht ik iets kunnen doen, dan ga ik het proberen maar ik ga er op dit moment niet van uit.

Liefs,

Laura

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram