Update – Gastspreker bij Communicatie Network event MiXM!

Update – Gastspreker bij Communicatie Network event  MiXM!

Een tijdje terug werd ik benaderd door een paar dames of het mij leuk leek om een lezing te geven over (beauty)bloggen & het social media gebruik voor het Communicatie Netwerk Event op de Hogeschool InHolland in Rotterdam…

Ik vond het enorm leuk dat ik er voor gevraagd werd, maar ook spannend. Natuurlijk heb ik ja gezegd en direct contact gezocht om hier aan mee te doen. Nu is het bijna zover, aankomende Donderdag 1 November reis is af naar Rotterdam samen met mijn vriendin die hier foto’s & filmpjes van gaat maken om Gastspreker te zijn tijdens dit event als Blogger.

Ik ga vertellen over hoe ik ben begonnen en hoe je gebruik maakt van Social Media. Ik ben druk aan de slag geweest om een leuk stukje hier voor te maken!

Naast mijn stukje is er natuurlijk nog veel meer, zo is er Jasper de Vries van Q-Music, Jan van de Werken van 10.000 eyes, Ted Langenbach van Now&Wow en nog vele anderen.

Het event is volledig opgezet door enthousiaste studenten van de opleiding Communicatie. Tijdens MiXM! kunt u spannende stands en uitdagende workshops bezoeken en gastcolleges van interessante sprekers bijwonen.

Kijk voor het meest actuele overzicht op de website en meld je meteen aan.

Dus woon je in de buurt & lijkt dit je wat? Kom dan zeker even lang, wie weet ontmoet ik je daar!

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram