Update | Het einde van Fablouise.nl?

Update | Het einde van Fablouise.nl?

Al bijna 6 jaar draag ik Fablouise.nl als een kindje met mij mee. Wat begon als een afleiding tijdens mijn examenperiode eindigde als een heerlijke hobby waar ik al heel wat uurtjes in heb gestopt! Fablouise.nl was de naam die ik aan mijn blog gaf, FAB stond namelijk voor Fashion, Art & Beauty. Daar koppelde ik mijn 2de naam Louise aan vast.

update3
Nu zijn we heel wat jaartjes verder en heb ik het besluit genomen om de naam van mijn blog aan te passen. Beautyblogs begaan op dit moment heel wat veranderingen als ik om mij heen kijk en ook ik ben toe aan verandering. Mijn blog is altijd een mix geweest van verschillende onderwerpen die ik zelf erg leuk vond om over te schrijven en de beauty onderwerpen sprongen er altijd net wat meer uit. De naam Fablouise heb ik altijd erg leuk gevonden maar ik merkte ook dat ik toe was aan iets anders en graag mijn eigennaam wil koppelen aan mijn persoonlijk blog. Dit maakt het namelijk nog meer mij!

En het is je dan ook al vast opgevallen toen je op mijn site terecht kwam dat de naam al veranderd is. Bij deze wil ik je dan ook welkom heten op Lauralouise.nl. Zoals je meeste weten heet ik Laura Louise en omdat ik zelf deze naam combi erg mooi vind en veel al gebruik leek het mij mooi om hier mijn site naam ook naar te noemen.

Op Lauralouise.nl wil ik precies zo verder gaan en die mix van verschillende onderwerpen terug laten komen. Ik vind over beauty schrijven heel erg leuk en ik ben een echte make-up liefhebber. Maar ook over leuke hebbedingetjes, interieur, food en persoonlijke verslagjes horen thuis op mijn blog.

update4

Een gevoel van: terug van weggeweest?!

Toen ik begon met bloggen was ik heel actief en plaatste ik 2 artikelen per dag. Na mijn opleiding besloot ik 1 jaartje echt full time voor mijn blog te werken. Hierdoor kon ik vaak events bezoeken en werkte ik altijd ver vooruit zodat iedere dag 2 artikelen had. Dit werd al snel minder toen ik aan het werk ging als Grafisch Vormgever in een bedrijf. Ik werk hier 4 dagen in de week en de overige tijd vliegt om. Het bloggen werd minder en daar begon ik van te balen, mijn leuke hobby raakte een beetje ondergesneeuwd. Soms verschenen er dagenlang geen artikelen….

Sinds een tijdje hebben mijn vriend en ik een huis gekocht en na een verbouwing van z’n 2 maand voelt het nu wel alsof ik er weer helemaal klaar voor ben. Ik werk nog steeds 4 dagen in de week maar de drang om te bloggen is helemaal terug. Nu heb ik ook het huishouden erbij gekregen maar tussen het stofzuigen, wasjes draaien kijk ik uit om met mijn blog bezig te gaan zodat het weer de blog wordt die het altijd was. Ik hoop weer iedere dag 1 artikel online te kunnen zetten maar vergeef mij als er een dagje niks verschijnt. Ook qua Youtube ben ik een periode heel actief geweest en plaatste ik zelf 2 videos per week. Dit ga ik oppakken al blijf ik het wel lastig vinden. Ik zal binnenkort een video online zetten en mocht dit goed voelen dan bouw ik het weer langzaam op.

Wat nu

Fablouise.nl blijft bestaan, Lauralouise.nl wordt er als het ware gewoon ‘overheen’ gezet. Je kunt dus gewoon nog naar Fablouise.nl surfen maar je zult een andere domeinnaam in je balk hebben staan. Ook qua lay-out zijn er een aantal dingen verandert en dit maakt een nieuwe start nog beter. Veder verandert er niks en hoop ik dat jullie het bezoeken van mijn blog weer gezellig gaan vinden!

Liefs Laura Louise

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

15 Reacties

 1. 30 april 2017 / 09:50

  Wat goed om te horen, volg je hart! ik ben erg benieuwd

 2. Sabrina
  28 april 2017 / 19:49

  Ik had het laatst gezien, fijn dat het niet een totaal andere naam is, zo gaat de overgang wat makkelijker ?
  Veel blog plezier gewenst!

 3. 28 april 2017 / 19:06

  Gelukkig stop je niet, maar ik dacht ook niet dat je ging stoppen, omdat ik wist dat je je naam had veranderd. Ik heb ook mijn naam veranderd , was zo toe aan iets anders!

  • 28 april 2017 / 20:35

   Jaa soms voelt dat zo fijn en anders om de naam aan te passen! Stoppen ga ik zeker niet, daar is het te leuk voor! Ik vind jou naam erg mooi!!

 4. 28 april 2017 / 14:52

  Ik schrok echt van de titel maar gelukkig stop je niet! Ik vind de nieuwe naam heel erg leuk!

 5. 28 april 2017 / 12:39

  Oeh ik schrok even van de titel maar gelukkig blijf je lekker bloggen. Ik vind je nieuwe naam ook top, helemaal prima! Leuk dat je ook weer meer artikelen gaat schrijven, ik bezoek je blog altijd graag en blijf dat uiteraard doen 🙂

 6. 28 april 2017 / 11:43

  Oeh, ook ik schrok even toen ik de titel las. Maar wel heel leuk dat je onder de naam LauraLouise verder gaat nu. En natuurlijk dat je, ondanks alle drukte, toch zo graag wilt blijven doordoen. Echte passie 🙂

 7. 28 april 2017 / 10:27

  Wat een mooie naam heb je gekozen! Ik schrok even van de titel, omdat ik dacht dat je helemaal ging stoppen. Gelukkig is dat niet zo 🙂

 8. 28 april 2017 / 07:29

  ik schrok al dat je helemaal ging stoppen met bloggen :’)

 9. 28 april 2017 / 06:31

  Wat leuk om te horen dat je de zin om te bloggen echt helemaal hebt gevonden, ondanks het drukke leven dat je ernaast hebt. Ik vind je naamsverandering en het verhaal erachter erg mooi! Veel blogplezier en ik blijf graag langskomen 🙂

 10. 28 april 2017 / 06:18

  Ik vindt de naamswijziging erg ,ooi en fijn om te zien dat je nut gesetteld bent.
  Dat is belangrijker dan blogger.
  Leuk dat je weer vaker een artikel gaat schrijven.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram