Update – 30 Day Squat Challenge!

Update – 30 Day Squat Challenge!

weheartit1Zoals een hoop van jullie waarschijnlijk weten begon ik een hele tijd geleden vol enthousiasme aan de 30 Day Squat Challenge.

Het was de bedoeling om na 15 dagen een update te plaatsen hoe het ging en of er al resultaat te zien was maar helaas moest ik door omstandigheden stoppen met deze challenge. Het bleek namelijk dat ik 2 hernia’s in mijn nek heb zitten en dat verklaarde de pijn die ik al z’n twee jaar lang heb. Het leek mij op dat moment een verstandige keuze om er even mee te stoppen. Waarschijnlijk wordt het een operatie om beter te worden en van de pijn af te komen en in die tussentijd is het gewoon goed opletten met wat ik doe.

Ik wil nog steeds heel graag mooie billen en daarom besloot ik vandaag weer rustig te beginnen met de squat challenge. De vorige keer ben ik gestopt bij dag 14 en ging het mij aardig goed af. Nu ben ik van plan om helemaal tot het eind te gaan behalve als ik merk dat het voor mijn nek niet goed is.

Afbeelding-15-1

Vandaag begon ik weer bij dag 1 en deed ik 50 squats. Het was wel weer even wennen maar het ging goed!

Opnieuw maakte ik een nieuwe begin foto en ga ik over 15 dagen een update doen hoe het eruit ziet en natuurlijk hopelijk bij 30 dagen het duidelijke verschil zien. 

DAG1

Ik hoop dat het gaat lukken, en naast squatten ben ik ook weer begonnen met touwtjespringen. Ik hoop dat het goed gaat maar mocht ik pijn gaan krijgen moet ik helaas direct ermee stoppen.

Ben jij deze challenge begonnen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram