Unicorn Cupcake Strooier!

Unicorn Cupcake Strooier!

1

De laatste tijd vind ik het heel erg leuk om de keuken in te gaan en cupcakes te bakken. Fondant, glazuur, eetbare pareltjes en disco dip, alles komt in de keuken voorbij om de cakejes zo mooi en vrolijk te versieren.

Nu bewaar ik alle versiersels die ik gebruik in kleine weckpotjes maar kwam ik laatst iets tegen dat nog veel toffer is, namelijk de Unicron Strooier. Benieuwd wat dat precies is? Kijk mee!

5

Een unicorn van plastic om je sprinkels in te bewaren en te gebruiken als strooier? Hoe vrolijk is dat! Ik vond het ieder geval geniaal en moest deze toevoegen aan mijn ‘bak collectie’.

6

4

De unicorn heeft onderop een draaidopje die je open moet maken voor het vullen. Het leuke is natuurlijk om er een disco dip in te doen om de magische kleuren van de unicorn ook op je cupcakes te krijgen. Je moet wel oppassen als je de unicorn vult dat je even je vinger op de opening houdt, anders valt direct alle disco dip eruit. Heb je het erin, dan kan je het dopje er weer op draaien en is die klaar voor gebruik!

3

2

Ik vind het echt een ontzettend schattig item, heel leuk tussen mijn bakspulletjes maar ook heel tof om te gebruiken bij een (kinder)feestje. Ik denk dat de unicorn dan zeker de aandacht steelt! Ook is het een leuke gadget om iemand mee te verrassen die net als ik ook graag lekker staat te bakken in de keuken! 1

De Unicorn Strooier is verkrijgbaar bij de onwijs toffe gadget webshop RadBag.
Daar zijn ook deze hele toffe Unicorn pantoffels verkrijgbaar.

Verkrijgbaar voor €11,95 

Wat vind jij van deze strooier? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram