Unboxing – Truly Yours & ELLE Special Edition!

Unboxing – Truly Yours & ELLE Special Edition!

Vrijdag werd ik weer blij verrast met de postbode voor de deur met een wel heel leuk pakketje, namelijk de special Truly Yours box in samenwerking met de Elle…

Het blijft echt super leuk om een pakketje als de Truly Yours box uit te pakken, want wat er is blijft natuurlijk een verassing. Dit keer was de doos een speciale edite in samenwerking met de Elle en dat is te zien aan de prachtige doos en het magazine die er als een extraatje bij zit.

Maar wat we natuurlijk allemaal willen weten, wat zit er zin?

Het eerste wat je in de box treft is is een kaartje met een korte beschrijving van de box en op de achterkant staat de beschrijving van de producten die in de box zitten.

Allereerst wat bovenop ligt, een voucher voor een miniatuur mascara van Benefit They’re Real van 4 gram. Een Fullsize kost 22,88 EUR.

Balenciaga Florabotanica sample 5 ml

  • Ik heb de geur zelf al geroken en vond hem echt heerlijk. Nu ik een miniatuur flesje heb, kan ik hem lekker in mijn tas meenemen. Een grote Fullsize is te koop vanaf 54 EUR voor 30 ML.

Sóley Organics Glóey zuiverende Scrub miniatuur potje van 15 ml.

  • Ik heb al eerder een product van dit merk ontvangen, waar ik helaas niet heel enthousiast over ben. Wie weet doet deze scrub meer. Het een zuiverende scrub met pepermunt en IJslandse kruiden. De geur is in ieder geval wel erg fris! Een Fullsize van dit product bevat 60 ML en kost 33 EUR.

Lancaster Skin Therapy Mask Gel miniatuurtube 15 ML

  • Ik ben een liefhebber van Lancaster en dit miniatuur maskertje ga ik ook zeker proberen. Het is een verkoelende en hydraterend gelmasker die een shot aan energie geeft op een vermoeide huid. EenFullsize is te koop voor 35 EUR en deze bevat 50 ML.

Kiehl’s Midnight Treatment Eyeserum miniatuurflesje van 3 ML

  • Ik ben zo te spreken over de lipbalm van dit merk dat ik heel erg benieuwd ben naar dit product van Kiehl’s. Deze oog serum zorgt voor een oppepper op de huid rond je ogen. Altijd handig als je een nachtje te lang door bent gegaan!  Een Fullsize is tekoop voor 35 EUR met 15 ML

Goldwell Dualsenses Ultra Volume 60 SEC Treatment Travelsize.

  • Als het om shampoo gaat ben ik erg kritisch. Op dit moment heb ik een vaste lijn aan shampoo, masker en conditioner  maar ben toch wel erg benieuwd naar dit merk. Het zorgt ervoor dat je dik een bouncy haar krijgt in een minuut, dus daar ben ik toch wel heel nieuwsgierig naar. Een Fullsize is te koop voor 14,90 EUR en dan heb je 200 ML.

Biosilk Silk Therapy Miniatuurflesje 15 ML

  • Ik heb zelf thuis een grote fles van de Biosilk Therapy en ik vind het echt heerlijk spul. Ideaal om nu ook een mini flesje te hebben om mee te nemen in mijn toilettas.  De Biosilk Silk Theapry zorgt ervoor dat je haar een lekkere boost krijgt en dat het ook nog is zijdezacht wordt. Wat ik helemaal zo heerlijk vind aan dit product, is de geur! Een miniatuur flesje van 15 ML is te koop voor 4,95 EUR

Kiehl’s Lip Balm Voucher Fullsize

  • Tegen inlevering van deze voucher krijg je een fullsize lipbalm cadeau. Ik  heb er zelf al een in mijn stash en deze vind ik echt super fijn, handig voor back-up om er nog een gratis te mogen ophalen! Een Fullsize lipbalm is te koop voor 8 EUR.

Dit waren de producten die in de Truly Yours box zaten, samen met de Elle is het zeker een leuke doos om te krijgen! Ik ben erg benieuwd naar de Eyeserum van Kielhl’s en de miniatuur van de Benefit mascara.

Voor 14,95 EUR per maand heb je al een box, je kunt hem ook gerust een maadje proberen, want elke maand is je abonnement stop te zetten.

Wil je meer informatie over de Truly Yours? Of wil je zelf ook elke maand verrast worden door deze fantastische box gevuld met beauty producten? Neem dan en kijkje op de site van Truly Yours!

Wat vinden jullie van de inhoud? Ben je bekend met de Truly Yours?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram