Unboxing Trinny London Make-up

Unboxing Trinny London Make-up

Vandaag heb ik weer een leuke make-up unboxing voor jullie van het merk ‘Trinny London’. Voor mij nog compleet onbekend en dat maakt het nog leuke om deze unboxing te doen. Ik ontving namelijk een pakketje met een aantal make-upproducten van dit merk en op het eerst gezicht ziet het er ontzettend aantrekkelijk uit.

Trinny London is het merk dat opgericht is door Trinny Woodall. Net als bij de unboxing van NOOSH, de producten van Anna Nooshin laat ik de producten zien en test ik het nog niet. Dit zal later in artikelen terug komen. Het gaat dus puur om de eerste indruk. Kijk mee!


Trinny London – BBF Serum DE-STRESS Tinted Serum

Het eerste product dat ik je wil laten zien is meteen eentje die ontzettend interessant is, namelijk de Tinted Serum DE-STRESS. Een serum die je huid een lichte dekking geeft en die je oh zo vermoeide gestresste huid de camouflage en uitstraling geeft die we allemaal willen. Je hekent het vast wel dat je huid er dof en dus wat vermoeid uitziet. Dit product moet dan onze nieuwe redder in nood zijn en ik ben ontzettend benieuwd. Ik heb er al meerdere reviews over gelezen en doordat de substantie een serum is moet deze heerlijk zacht en luchtig op de huid voelen. Ik kan niet wachten om deze te gaan uittesten.

Verkrijgbaar voor 46,50

Trinny London – BFF REBALANCE Tinted Serum

De BBF REBALANCE Tinted Serum is een product waarbij je een goede skincare en dekkende foundation gecombineerd hebt. Een win win product en eentje die natuurlijk ook weer super interessant is. Goede verzorgende skincare vind ik ontzettend belangrijk omdat make-up nou niet het meest gezonde is om dagelijks je huid mee vol te smeren. Wanneer een product dan gemengd is met goede producten zodat het ook verzorgend is dan maakt het natuurlijk een stuk aantrekkelijk. Ik ben benieuwd of de dekking voldoende is om het echt te zien als een foundation!

Verkrijgbaar voor 46,50

Trinny London – Skin Perfecter SPF 30

Het zou een vast ingrediënt moeten zijn als het gaat om huidproducten zoals foundations, BB Creams en noem maar op.Ik heb het natuurlijk over SPF. SPF is natuurlijk ontzettend belangrijk om je huid te beschermen, want ook al zit je niet volop in de zon, je huid wordt wel elke dag blootgesteld aan uv-straling. Trinny London heeft en Skin Perfecter met SPF 30 ontwikkeld die je huid de bescherming geeft die je nodig hebt maar daarnaast ook zorgt dat je huid op een natuurlijke manier egaliseert en een gezonde frisse gloed geeft. Heel interessant!

Verkrijgbaar voor 42,-

Heel eerlijk kan ik echt niet wachten de bovenstaande producten te testen. Op het eerst gezicht ziet het er namelijk ontzettend goed uit en belooft het veel mooie dingen. Producten met een goede huidverzorging erin en die je make-up look ook natuurlijk doet lijken spreekt mij ontzettend aan. Ook de verpakkingen zien er goed uit en lijken mij heel fijn in gebruik!Trinny London – Mascara + Brow Gel

Het volgende product is een 2-in-1 product, namelijk een mascara en wenkbrauw gel. Wat het gelijk ideaal maakt om makkelijk mee te nemen. Ik heb op de Instagram pagina van Trinny het product al een paar keer voorbij zien komen dat ze het gebruik en het lijkt je wimpers een mooi effect te geven. Het wenkbrauw borsteltje ziet er goed uit, ik ben alleen bang omdat het een gekleurde wenkbrauw gel is, dat deze niet heel goed matcht met mijn wenkbrauwen. Het product komt in een mooi uitschuifbaar doosje en ook de verpakking van de mascara & Brow gel zit er goed uit.

Verkrijgbaar voor 33,50

Trinny London – BFF Serum Eye Concealer

Dit product komt als geroepen want mijn concealer is op. Ik vind het zelf altijd lastig een goede concealer te kopen omdat ik het vaak te opvallend op mijn huid vind of het voelt niet goed. Ik ben daarom altijd benieuwd naar nieuwe merken. De concealer moet je donkere kringen onder je ogen wat bedekken en moet daarnaast een verhelderd effect geven.

Verkrijgbaar voor 31,-


Trinny London – Flush Blush

Een tijdje geleden zag ik het verschil van een blush op poeder basis en op cream basis. Ik dacht gelijk, waarom hebben we al die jaren zo vaak naar de poeders gegrepen. Wanneer je een blush op cream basis draagt krijg je gelijk een veel natuurlijk effect op de huid. Poeder zie je vaak liggen op je huid en met een cream kan je het mooi blenden met bijvoorbeeld je foundation, bb cream of dagcréme. Nu kwam ik er wel snel achter dat ik niet heel gemakkelijk mooie cream blushes in de drogist kon vinden. Toen ik het doosje van deze Flush Blush in de kleur ‘Electra’ voor het eerst zag was ik compleet verrast. Het is precies het perfecte oud roze kleurtje waar ik zo dol op ben.

Verkrijgbaar voor 24,-

Trinny London – Lip2Cheek

Opnieuw een 2-in-1 product van Trinny London, de lip2cheek. Een product die je zowel als lipproduct kunt gebruiken maar ook als een blush. Een ideaal product om onderweg mee te nemen en snel je look een oppepper te geven! Ik ontving hem in de kleur ‘Bunny’ met glitters en ‘LadyJ’ een mooie roze tint! Beide producten maken mij ontzettend nieuwsgierig hoe de pigment gaat zijn en hoe de substantie aanvoelt op de lippen.

Verkrijgbaar voor 30,-

Trinny London – Eye2Eye eye shade

Qua cream oogschaduw ben ik nog een beetje sceptisch. Ik ben nou eenmaal niet een echte oogschaduw dragen en vaak ben ik van met vloeibare oogschaduw dat je het heel snel in de lijntjes gaat zien. Maar net als met andere vloeibare producten is het effect vaak veel frisser en qua oogschaduw vaak intenser. De kleur ‘Hope’ is op het eerste gezicht vrij oranje. Ik ben benieuwd hoe deze qua pigment is opgebouwd.

Verkrijgbaar voor 21,50


Oh Oh Oh, wat ben ik benieuwd naar al deze bovenstaande producten. Ik vind het zo leuk dat ik kennis ga maken met een merk dat helemaal nieuw voor mij is maar waarvan is zoveel positieve dingen heb gezien. Ik vind Trinny Woodall heel leuk om op Instagram te volgen. In haar video’s op Instagram gebruikt ze natuurlijk vaak haar eigen producten, vaak heel snel en nonchalant en met een heel tof resultaat. Ik ben benieuwd of de producten mij op die manier ook goed gaan bevallen en dat ze ideaal zijn om een mooie natuurlijke frisse look mee kunt maken.

Ik ga er in ieder geval de komende tijd mee aan de slag en hoop jullie snel reviews te laten zien van de producten!


Was jij al bekend met het merk Trinny London?
Wat vind jij van de producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram